Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

VIP Blog

Az arab parfümök különlegességei

2024. 10. 01. 06:34:00

Vár 1001 éj az arab parfümök világában! Az arab parfümök a világ egyik legkülönlegesebb és legkeresettebb illatai közé tartoznak. Gazdag történelemmel, lenyűgöző alapanyagokkal és különleges illatjegyekkel rendelkeznek, melyek egyedivé teszik őket.  Merülj el a keleties illatokban, ülj fel velünk a „varázsszőnyegünkre”, szabadulj fel a fülledt aromákban és fedezd fel az arab parfümök világát!

A legjobb parfümök az iskolai karakterekhez

2024. 09. 16. 09:10:10

Minden osztályban, évfolyamban, iskolában megvannak azok a sztereotipikus karakterek, akik nélkül nem lehetne teljes egész az az élmény, amit az „intézményes nevelés” nyújt. Ugye, te is tudod, hogy ki a legkedvesebb srác, aki mindig segít a házidban, vagy ki a legdögösebb csaj, akivel mindenki járni akar? Ki a különc, aki furcsán cuki, vagy a legsportosabb. Persze – hiába is tagadnád - te is tudod, hogy Te melyikük vagy… Ebben a parfümajánlóban eljátszottunk a gondolattal, hogy vajon melyik iskolai karakterekhez, milyen illatok illenének. Te is megtalálod a hozzád valót?

Parfümök fiataloknak - avagy ezekkel az illatokkal hódíts az új tanévben

2024. 09. 01. 00:00:00

Eljött az idő, hogy ismét visszaülj az iskolapadba? Már lehet, hogy minden felszerelést összeszedtél, de nem feledkeztél meg valamiről, valami rendkívül fontosról és egyediről, ami jobban kiemeli az egyéniséged, mint egy füzetborító, vagy címke? Természetesen a parfümödre gondolunk! A tanteremben sem árt, ha a padtársad is szívesen ül le melléd, annyira jó illatod van, nem beszélve arról, hogy a kötelező tesiórák után feltétlenül érdemes felfrissíteni magadat! Olvass tovább melyik parfümöt ajánljuk neked és zsebelj be dicséreteket az iskolakezdésre!

TOP 5 nyári parfüm férfiaknak

2024. 08. 08. 10:50:25

Nyáron a hőségben mindig vízközelségre vágyunk. Miért ne lehetne ez éppenséggel ráadásul egy kifejezetten illatos víz, mondjuk a parfümöd? Egy jó nyári parfüm nem csak megment minket az izzadás kellemetlen következményeitől, de frissít, hűsít és a hangulatunkra is ragyogó hatással lehet! Ha szeretnéd tudni, hogy szerintünk mik a legjobb nyári parfümök férfiak számára - amik a fenti követelményeknek tökéletesen megfelelnek -akkor olvass tovább!

Nyári parfümök a Balaton parton

2024. 07. 31. 11:55:59

Nyár van, hatalmas a hőség és a Balaton habjai hívogatnak! Olyan régen vártunk már rá: napsütés, vízpart, homok, lángos. Mégis… ezek között a körülmények között, hogyan maradhatunk illatosak? Ebben a blogposztban bemutatjuk a legjobb nyári parfümöket, trükköket, praktikákat, amelyek tökéletesek a Balaton partjára. Megismerheted, hogyan viselkednek a parfümök a nagy melegben, víz hatására, és rátalálhatsz a tökéletes illatra, amely kifejezetten illik a Balaton parti nyaralásodhoz!

TOP 5 nyári parfüm nőknek

2024. 07. 23. 09:07:03

A nyár beköszöntével itt az ideje, hogy a parfüm kollekciónkat is felfrissítsük. A melegebb hónapok az üde, könnyed és élénkítő illatok ideje, amelyek tökéletesen kiegészítik a nyári napok hangulatát. De hogyan válasszuk ki a számunkra legjobb nyári parfümöt?

Nyereményjáték - 11 éves lett a VIP Parfüm

2024. 07. 01. 08:00:00
11 éves lett a VIP Parfüm és most a 11% kedvezmény mellett 11 000 Ft értékű ajándékutalványt nyerhetsz ebből az alkalomból! Nem kell mást tenned, mint Facebook, vagy Instagram oldalunkat követni, a nyereményjátékos posztot kedvelni és kommentben megírni egyetlen dolgot a sok közül, amit szeretsz a VIP Parfümben! Tarts velünk egész júliusban, mert fantasztikus születésnapi akciókkal, nyereményjátékokkal és más meglepetésekkel is készülünk nektek, hogy megköszönjük, hogy velünk tartottatok az elmúlt 11 évben!

Utazás az illatcsaládok birodalmában

2024. 05. 09. 13:00:32

Amikor belépünk egy parfüméria színes és illatokkal teli világába, gyakran úgy érezzük magunkat, mint akik egy titokzatos kertbe lépnek, ahol minden lépés egy újabb és újabb illatfelhőbe burkolózik. A parfümök világának megértése azonban sokkal több, mint egyszerűen választani egy illatot a polcról; egyben bepillantást nyerhetünk a kémia, a művészet és a pszichológia összefonódásába is. Ebben a blogcikkben a parfümök alapvető osztályozását, az illatcsaládokat fogjuk felfedezni, melyek segítségével könnyebbé válik a tökéletes illat kiválasztása.

Húsvéti tojáskereső nyereményjáték

2024. 03. 19. 22:59:00
Vegyél részt a VIP Parfüm Húsvéti online tojásvadászatában és nyerj több mint 50 000 Ft értékű ajándékcsomagot! 2024.03.20 és 04.02 között keresd meg weboldalunkon a 3 sorszámozott tojást, melyeknek összeolvasott kódját küld el nekünk a nyereményjátékos űrlapon és legyél az a szerencsés, aki megnyeri az értékes Hugo Boss és Jo Malone ajándékcsomagot!

TOP 10 női parfüm a VIP Parfüm vásárlói szerint

2024. 03. 12. 09:03:01

Ez a TOP 10-es lista abszolút neked és rólad szól kedves vásárlónk, ugyanis ebben a cikkben azt a TOP 10 női parfümöt gyűjtöttük össze, ami a VIP Parfüm eladási listájának elején szerepelt 2023-ban. A Te kedvenced szerepel köztük?

Az oldal tetejére