Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

VIP Blog

A TOP 3 vintage parfüm, amiket a mai napig megvehetsz

2023. 10. 01. 08:00:00

Gyere velünk egy fantasztikus időutazásra az illatok birodalmába! A vintage parfümök egy olyan varázslatos korszakot elevenítenek fel, amelyre már csak nagyon kevesen emlékezhetnek, de mindannyian inspirálódunk belőle és átérezzük a hangulatát. Ez a keserédes múltidézés könnyebben fog menni azokkal a ma is kapható vintage illatokkal, amelyekkel elődeink kényeztették magukat. 

 

Egy parfüm élete

2023. 09. 18. 08:10:00

Az egyik legszebb nap az életünkben mikor először tartjuk a kezünkben a kis drágánkat. Friss illata mélyen az orrunkba hatol és valami elképesztő extázist élünk át, ahogy gömbölydeden belesimul és ott pihen a kezünkben. Végre a miénk ez a csoda, amire oly sokat vártunk… A legújabb parfüm a kollekciónkba. Azonban egy parfüm élete már jóval azelőtt elkezdődik, hogy ezt a belsőséges pillanatot - csak ti ketten - átélhetnétek.

 

Ritka parfümös alapanyag lelőhelyek

2023. 09. 11. 14:48:07

Az illatok mágikus erejükkel képesek időutazásra ösztönözni, nosztalgiát ébreszteni, vagy akár egyedülálló élményeket teremteni. A parfümök alkotóelemei között azonban olyan ritka alapanyagok is találhatóak, amelyeket csak meghatározott földrajzi helyeken találhatunk meg. Ezek a különleges összetevők olyan értékesek, hogy a parfümkészítők világszerte, az egész bolygót beutazva kutatnak utánuk. Ebben a cikkünkben bemutatjuk a világ legritkább parfümös alapanyagait és azokat a helyeket, ahol előfordulnak.

Hogyan készülnek a parfümök

2023. 09. 06. 08:33:22

A parfümkészítés egy művészi folyamat, tudomány, amelynek során illatmesterek vagy parfümőrök elkészítik az  általunk oly kedvelt egyedülálló illatokat. Noha legtöbbször az elkészítés pontos módját, vagy az alapanyagokat homály fedi, van néhány közös pont a parfümök készítésekor és mi ezt a folyamatot szeretnénk most bemutatni nektek. 

Niche márkák, amiket ismerned kell

2023. 08. 21. 14:12:36

Hiánypótló listával készültünk, mert a niche márkáknak nem szenteltünk még elég posztot a VIP Parfüm blogban. A legnépszerűbb niche illatokról már előzőleg megemlékeztünk és a niche parfümökkel kapcsolatos fogalmakat is átbeszéltük, de most itt az ideje, hogy azokkal a kifejezetten niche illatokat forgalmazó márkákkal foglalkozzunk, akik évtizedek óta meghatározzák a parfüm trendeket. Így ebben a cikkünkben sorra vesszük azokat a niche márkákat amiket ha szeretnéd nem is, de mindenképp ismerned kell ha parfümrajongónak tekinted magadat! 

 

Ezek a legnépszerűbb niche parfümök a VIP Parfümnél

2023. 08. 08. 00:00:00

Mindenkinek megvan a maga kedvence. Ez különösen igaz, amikor niche parfümökről beszélünk, hiszen ezeket az illatokat olyan szűk közönségre szabták, hogy szinte elvétve találunk olyan embereket, akiknek megegyezik a véleménye a miénkkel egy adott niche illattal kapcsolatban. Éppen ezért honnan is tudhatnánk, hogy melyek a legnépszerűbb niche parfümök? Van erre egy megbízható statisztikánk, még pedig a sajátunk. Olvass tovább, hogy megtudd, melyek a legnépszerűbb niche parfümök a VIP Parfüm webáruházban!

 

Minden, amit tudnod kell a Niche parfümökről

2023. 07. 31. 07:04:25

Az illatok, akárcsak a művészet, képesek mély érzelmeket és emlékeket felidézni. Az emberek vágya az egyediségre, a különleges élményekre és a minőségre hívta életre  a niche parfümöket is. De mi is rejtőzik pontosan eme titokzatos illatok mögött, és miért választanak egyre többen ilyen különleges parfümöket? Olvass tovább és megtudhatod!

 

A VIP Parfüm 10 éve számokban

2023. 07. 17. 00:00:00
10 év sok idő. Hogy mennyire? Ezt szerettük volna nektek számszerűsíteni. És habár van olyan dolog, ami 10 év alatt egyáltalán nem változott, mint például a VIP Parfüm brand neve és a lelkesedés, amivel elkezdtük ezt a parfümös webáruházat, mégis számtalan olyan számos dolog van, ami arról árulkodik, hogy már 10 évet magunk mögött hagytunk. 3 logó, 7 megbízható bolt minősítés, 364 forgalmazott luxusmárka,  14 141 vásárló és az a tény, hogy a vevőink 88.9%-a 5 csillagos értékelést adott nekünk árukeresőn, az mind beszédes szám. Köszönjük, hogy te is részese vagy a történetünknek! 

Interjú Nagy Tiborral, a 10 éves VIP Parfüm cégvezetőjével

2023. 07. 06. 00:00:00

A VIP Parfüm egy olyan mérföldkőhöz érkezett el fennállása során, ami nem minden kis magyar vállalkozásnak adatik meg, hiszen idén júliusban lesz 10 éve, hogy megnyitott ez a parfümös webáruház. Ennek a jeles eseménynek a kapcsán kérdeztük a múltról, jelenről és jövőről Nagy Tibort, a VIP Parfüm megálmodóját és cégvezetőjét.

 

Az elmúlt 10 év ikonikus parfüm-újdonságai

2023. 07. 04. 08:14:09

A VIP Parfüm 10. születésnapja alkalmából tarts velünk továbbra is múltidéző utunkon! Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek az elmúlt 10 év legikonikusabb parfümös újdonságait, amik közül bizony egy-egy illat már szinte klasszikussá vált. Szörnyülködj velünk ebben a parfümös retrospektívben, hogy “mennyire szalad az idő”! Lássuk az elmúlt évtized popkultúrális és parfümös kedvenceit!

Az oldal tetejére