Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

VIP Blog

2018-01-16 14:26:59
A 2017-es évben kaptunk rengeteg parfümújdonságot, de az én a 2016-os esztendőt átütőbbnek éreztem az újdonságok tekintetében. Persze érkezett egy teljsen új Chanel a Gabrielle személyében és egy üdítően virágos Mon Guerlain, de az illatok világát fenekestül ferforgató újdonság sajnos sem dizájnban, sem illatban nem született. ( cáfolat jöhet hozzászólásban, hátha lemaradtam róla) Emaiatt is várjuk a 2018-as évet és ezért izgulunk nagyon, mert már az első negyedévben is várhatóak izgalmas kreációk.
2017-12-06 12:24:52

A zsákja mindig teli, a ruhája piros, a szakálla nagy, a gyerekek imádják és évről évre izgatottan várják. Valljuk be, titokban a felnőttek is, hiszen hátha nekik is hoz egy kis meglepit. Ki másról is lehetne szó, mint a Télapóról? Márpedig egy ilyen VIP vendég, akit világszerte ekkora érdeklődés övez, mindig fess és ápolt, emellett természetesen illatos is. Szippantsunk most bele a télbe! Mutatunk néhány olyan parfümöt, amelyet a Mikulás is bármikor boldogan fújna magára! No és persze az urak saját maguknak, a hölgyek pedig kedvesüknek bátran beszerezhetnek egy-egy mennyei, illatos kiegészítőt. Csokorba gyűjtöttük azokat az aromákat, amelyekbe biztosan első szaglásra beleszeretünk. Reménykedjünk, hogy valamelyik csoda a csizmánkban landol hamarosan.

2017-11-13 22:35:15

Kevés romantikusabb dolog van annál, mint szerelmünkkel sétálni egyet a csodálatos hóesésben, aztán összebújni a kandalló előtt, belekortyolni egy pohár borba vagy meleg teába, miközben oda bújunk szívünk választottjához. Igazán jó érzés, ugye? Van valami, amivel még jobban fokozni tudjuk a hatást, ez pedig nem más, mint egy megfelelően megválasztott parfüm. Megmutatjuk, melyek a legnépszerűbb férfi illatok a hideg időre. Uraim, hódításra fel!

2017-10-20 16:08:52
Nemrégiben bemutattunk néhány télhez illő illatcsodát, ezek igazi finomságok, amikkel az ünnepi készülődés, rohangálás is sokkal élvezetesebb. Arról nem is beszélve, hogy egy jól megválasztott parfüm még a legsötétebb, leghidegebb hajnalt is bearanyozza. Most folytatjuk a sort és ezúttal is segítünk eligazodni az illatok világában. Nézzük, milyen alkotásokat érdemes még kipróbálunk ezen a télen!
2017-10-12 11:34:38
          


Támadnak a mínuszok, szürkék a reggelek és már délután sötétben megyünk haza a munkahelyünkről. Semmi gond, nem kell depresszióba zuhannunk! Egy megfelelő illat és máris kellemes melegség járja át a lelkünket. És ha megtaláljuk a tökéletes téli parfümöt, még a hozzáállásunk is egészen más lesz! Már nem a hidegre és a sötétre koncentrálunk majd, hanem a friss, ropogós hóra, a mézeskalács vagy a forralt bor isteni illatára, egy romantikus sétára a hópelyhek között vagy éppen az ünnepi készülődésre. Ráadásul milyen szuper érzés, amikor finom, puha kötött pulóverünk hosszú órákon át ontja magából kedvenc parfümünk illatát! No de mit használjunk a téli hónapokban? Milyen parfümöt válasszunk, ami kifejezetten a hideg időhöz passzol?
2017-08-01 13:49:20

A parfümhasználatot mindig is emelkedett hangulat, valamiféle misztikum övezte a mindennapi életben. Miért lenne ez másként a filmekben? A filmekben szintén egy izgalmas pillanat a parfümhasználat, melyhez titokzatos, misztikus atmoszféra társul. Jelentőségteljes pillanat, mely tökéletes alkalom, hogy a film dinamikáját kicsit megtörje, nyugodtabb, intimebb környezetbe helyezze a szereplőket, vagy éppen fokozza a drámai hatást.

Ebben a blogbejegyzésben 7+1 filmet mutatok be, melyekben a parfümhasználat, parfümök jelenléte, vagy épp a parfümökről szóló dialógus ikonikusnak számít a parfümök világának ismerőinek.

 

2017-07-03 00:00:00

 

 

Nem vagyok egy kifejezetten jó tesztalany, kevés újdonság van amire nagyon nyitott tudok lenni és van az a fura bevésődésem is, hogy ragaszkodom a dolgaimhoz. Arcszeszt például azóta ugyanazt használok, mióta borotválkozom és mikor megtudtam, hogy kivonják majd a forgalomból, akkor be is táraztam belőle. ( a vicces az, hogy aztán végül nem vonták ki :D ) Ezek miatt az okok, miatt nem is gyakran írok terméktesztet, holott lehetőségem az lenne bőségesen, hogy most mért én tesztelek?  Mert be akartam bizonyítani dafke, hogy a tudatos választás nem feltétlen ez (ezzel momentán mellélőttem, de ezt majd később) és azért is, mert a cég vezetője az egyik legszimpatikusabb ember volt, akivel az utóbbi években találkoztam. 

 

 

2017-06-09 11:58:56
Balzsay Károly, az ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya nem éppen egy kísérletező típus a parfümök terén. Világbajnok bunyósunk azt mondja, most már jó ideje egy márkát használ, és tökéletesen meg van elégedve vele.
2017-06-01 14:43:02

Lebarnulni egyszerű, csak kifekszem a napra reggel süttetem magam egész nap és mikor lemegy a nap akkor már sitty-sutty bronzbarna is vagyok. Ha ez tényleg ennyire egyszerűen, működne, csupa d vitaminnal feltöltött vidám és barna ember venne körül mindannyiunkat. A szép barna bőr is olyan, mint bármilyen a szépségünkkel vagy egészségünkkel kapcsolatos teendő és bizony több mindent kell jól hangolni magunkban és magunkkon, hogy az eredmény egészséges, látványos és tartós is legyen. Mik a teendőink? 

2017-05-22 10:23:47
Erdőhegyi Brigitta sikeres énekes, baletttáncos és Musical szereplő. A parfümökkel kapcsolatos viszonyáról kérdeztük..