Termékek Menü
Ön itt jár: > >

VIP Blog

2018. 10. 15. 20:39:14

Rengeteg parfümöd van, de nem tudod, hogy melyiket használd? Nem akarsz túl sok lenni, de észrevétlen sem? Fogalmad sincsen, hogy milyen illatokat kedvelnek a férfiaknak? Segítünk! Megkérdeztük a pasikat, hogy mely parfümökkel lehet őket elcsábítani! Íme a lista:

 

2018. 10. 09. 13:20:49

Mindig is bizonytalan voltál, hogy az általad választott illat vajon elnyeri-e a szebbik nem tetszését? Titokban arra vágysz, hogy lenyűgözd szíved hölgyét egy illattal, amit veled tud majd azonosítani? Viselnél parfümöt, de fogalmad sincsen, hogy melyiket válaszd? Ha a válasz igen, akkor jó hírünk van, ugyanis összeszedtük a hölgyek által legjobbnak ítélt férfi parfümöket, amikkel szinte lehetetlen mellé lőni! Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor mindenképpen szívleld meg a lenti listát, a siker garantált!

2018. 03. 19. 11:41:41

Húsvét és az illatok hazánkban érthető módon teljesen egybeforrtak, köszönhetően a húsvéti locsolkodásnak köszönhetően. Ma már csak elvétve találkozhatunk e néphagyomány eredeti formájával, amikor a legények az eladósorba kerülő lányokat friss kútvízzel nyakon zúdítanak, mennyivel humánusabb az az urbánus szokás, hogy illatos vízzel, azaz kölnivel hintik meg a lányokat, asszonyokat. Viszont ennek a szokásnak köszönhetően terjed el az a pejoratív jelző a köznyelvben, miszerint egy erőteljes, de kevésbé kellemes illatot „bűzlik, mint a húsvéti kölni” illetnek. Pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie. Tudjuk, hogy vannak olyan húsvéti kölnik, amelyek apáról fiúra szállnak a családban, és valóban nem éppen kifinomult illatúak, de ma már az a trend figyelhető meg, hogy a locsolni kívánt legények és urak – tekintettel a lányokra, hölgyekre – jó benyomást keltve, bizony külön erre az alkalomra minőségi parfümöt vásárolnak. Már ha egyáltalán otthon találnak valakit, hiszen a legtöbb család ilyenkor az aktív pihenést, szórakozást választja, húsvéti programok százai várják az érdeklődőket, melyeket érdemes egy-egy jól megválasztott illattal megkoronázni. 

2018. 03. 02. 13:47:54

Alig pár nap és itt a Március 8., amikor a szívünknek kedves hölgyeket ünnepeljük - az ilyenkor klasszikus virágcsokor és más apró figyelmességek mellé - vagy helyett - egy jól megválasztott parfümmel is örömet okozhatunk. Mai bejegyzésünkben olyan illatokat gyűjtöttünk össze, amivel biztosan sikert arattok majd, akármilyen korú és ízlésű hölgy legyen az ajándékozott 

2018. 01. 16. 14:26:59
A 2017-es évben kaptunk rengeteg parfümújdonságot, de az én a 2016-os esztendőt átütőbbnek éreztem az újdonságok tekintetében. Persze érkezett egy teljsen új Chanel a Gabrielle személyében és egy üdítően virágos Mon Guerlain, de az illatok világát fenekestül ferforgató újdonság sajnos sem dizájnban, sem illatban nem született. ( cáfolat jöhet hozzászólásban, hátha lemaradtam róla) Emaiatt is várjuk a 2018-as évet és ezért izgulunk nagyon, mert már az első negyedévben is várhatóak izgalmas kreációk.
2017. 12. 06. 12:24:52

A zsákja mindig teli, a ruhája piros, a szakálla nagy, a gyerekek imádják és évről évre izgatottan várják. Valljuk be, titokban a felnőttek is, hiszen hátha nekik is hoz egy kis meglepit. Ki másról is lehetne szó, mint a Télapóról? Márpedig egy ilyen VIP vendég, akit világszerte ekkora érdeklődés övez, mindig fess és ápolt, emellett természetesen illatos is. Szippantsunk most bele a télbe! Mutatunk néhány olyan parfümöt, amelyet a Mikulás is bármikor boldogan fújna magára! No és persze az urak saját maguknak, a hölgyek pedig kedvesüknek bátran beszerezhetnek egy-egy mennyei, illatos kiegészítőt. Csokorba gyűjtöttük azokat az aromákat, amelyekbe biztosan első szaglásra beleszeretünk. Reménykedjünk, hogy valamelyik csoda a csizmánkban landol hamarosan.

2017. 11. 13. 22:35:15

Kevés romantikusabb dolog van annál, mint szerelmünkkel sétálni egyet a csodálatos hóesésben, aztán összebújni a kandalló előtt, belekortyolni egy pohár borba vagy meleg teába, miközben oda bújunk szívünk választottjához. Igazán jó érzés, ugye? Van valami, amivel még jobban fokozni tudjuk a hatást, ez pedig nem más, mint egy megfelelően megválasztott parfüm. Megmutatjuk, melyek a legnépszerűbb férfi illatok a hideg időre. Uraim, hódításra fel!

2017. 10. 20. 16:08:52
Nemrégiben bemutattunk néhány télhez illő illatcsodát, ezek igazi finomságok, amikkel az ünnepi készülődés, rohangálás is sokkal élvezetesebb. Arról nem is beszélve, hogy egy jól megválasztott parfüm még a legsötétebb, leghidegebb hajnalt is bearanyozza. Most folytatjuk a sort és ezúttal is segítünk eligazodni az illatok világában. Nézzük, milyen alkotásokat érdemes még kipróbálunk ezen a télen!
2017. 10. 12. 11:34:38
          


Támadnak a mínuszok, szürkék a reggelek és már délután sötétben megyünk haza a munkahelyünkről. Semmi gond, nem kell depresszióba zuhannunk! Egy megfelelő illat és máris kellemes melegség járja át a lelkünket. És ha megtaláljuk a tökéletes téli parfümöt, még a hozzáállásunk is egészen más lesz! Már nem a hidegre és a sötétre koncentrálunk majd, hanem a friss, ropogós hóra, a mézeskalács vagy a forralt bor isteni illatára, egy romantikus sétára a hópelyhek között vagy éppen az ünnepi készülődésre. Ráadásul milyen szuper érzés, amikor finom, puha kötött pulóverünk hosszú órákon át ontja magából kedvenc parfümünk illatát! No de mit használjunk a téli hónapokban? Milyen parfümöt válasszunk, ami kifejezetten a hideg időhöz passzol?
2017. 08. 01. 13:49:20

A parfümhasználatot mindig is emelkedett hangulat, valamiféle misztikum övezte a mindennapi életben. Miért lenne ez másként a filmekben? A filmekben szintén egy izgalmas pillanat a parfümhasználat, melyhez titokzatos, misztikus atmoszféra társul. Jelentőségteljes pillanat, mely tökéletes alkalom, hogy a film dinamikáját kicsit megtörje, nyugodtabb, intimebb környezetbe helyezze a szereplőket, vagy éppen fokozza a drámai hatást.

Ebben a blogbejegyzésben 7+1 filmet mutatok be, melyekben a parfümhasználat, parfümök jelenléte, vagy épp a parfümökről szóló dialógus ikonikusnak számít a parfümök világának ismerőinek.