Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

VIP Blog

Parfümök amik békességet sugároznak

2022. 09. 20. 20:00:00

1981-ben az ENSZ Közgyűlésének nyitónapján úgy határoztak, hogy minden év szeptemberének harmadik keddjén ünneplik a Béke Nemzetközi Napját, majd 2001. szeptember 7-én a Békenap megünneplésének 20. évfordulójának napján a Közgyűlés úgy határozott, hogy 2002-től a békére való megemlékezésre a változó dátum helyett egy állandó napon, szeptember 21-én kerüljön sor.

Őszi illatok parfümökbe zárva

2022. 09. 05. 07:12:00
Az őszi évszakhoz igazán különleges illatok kapcsolódnak. Biztosan neked is eszedbe jut - ha az őszre gondolsz - az esőtől puha föld illata, a lehullott, sárgálló avar nehéz levegője, vagy a sütőtök meleg, csalogató aromája. Ebben a cikkben összegyűjtöttük Nektek azokat a mesés őszi illatokat, amiktől igazán varázslatossá válik ez az évszak, és azokat a parfümöket, amik ezeket megörökíteni hivatottak.

A legfrissebb őszi parfümök 2022-ben

2022. 09. 01. 00:00:00
Amikor a meleg tavaszi és nyári napok véget érnek, az ősz közeledtével hűvösebbé válnak a napok. Nemcsak a természet ölt új ruhát magára, hanem egyes illatok is. Ahogyan a természet új színekben kezd el pompázni, érdemes új, az évszak hangulatához és jellemző időjárásához passzoló illatra cserélni a parfümjeinket, ugyanis az őszi parfümök jelentősen különböznek a melegebb tavaszi és nyári hónapok illataitól.

#vipparfumchallenge

2022. 08. 22. 00:00:00
Játssz velünk a #vipparfumchallenge közösségi média oldali nyereményjátékon és nyerj akár 20 000 Ft értékű VIP Parfüm ajándékutalványt! Nem kell mást tenned, csak posztolj képeket a parfümjeidről adott témában a #vipparfumchallenge hashtaggel augusztus 22 és szeptember 4 között bármikor és részt vehetsz a sorsoláson, vagy akár gyűjtsd a lájkokat is és zsebeld be a közönségdíjat!

Top 12 parfüm a Z generáció körében

2022. 08. 12. 11:15:44

Augusztus 12-én ünnepeljük a fiatalok világnapját, amely napon Ti, kedves fiatalok lehetőséget kaptok arra, hogy felhívjátok a figyelmet a társadalomban elfoglalt szerepetekre, jogaitokra, nehézségeitekre.

E jeles nap alkalmából úgy döntöttünk, hogy a ti igényeitekre és szokásaitokra támaszkodva, valamint az általatok követett trendek alapján összegyűjtjük azokat a legnépszerűbb parfümöket, amelyek minden kamasz és fiatal felnőtt polcának nélkülözhetetlen elemei.

Parfümök ünnepléshez

2022. 07. 26. 08:32:05

Július 29-én ünnepeljük VIP Parfüm születésnapját és ennek az ünnepnek az apropóján összeszedtük azokat az illatokat, amik igazán érdemesek arra, hogy egy nagyobb ünnepségen viseljük őket. Természetesen a jeles alkalom jellege is megadhatja a kiválasztott illatot, például ha egy esküvőről beszélünk. Mi azonban most megpróbáltuk összeszedni azokat a parfümöket, amik nagy általánosságban egy ünneplés alkalmával tudják igazán kifejteni a hatásukat.

Ünnepeld velünk a VIP Parfüm születésnapját, például Ingyenes szállítással

2022. 07. 27. 00:00:00

9 évesek lettünk idén júliusban, és ebből az utolsó egy számjegyű alkalomból egy nagyszabású online születésnapi ünnepséget tervezünk, melynek részeként ingyenes szállítással, nyereményjátékokkal, akciókkal és más meglepetésekkel szeretnénk kedveskedni nektek. Ünnepeld velünk a VIP Parfüm születésnapot július 29-én, pénteken!

Sportos parfümök szurkoláshoz

2022. 07. 12. 08:21:00

Akár az esemény típusa is meghatározhatja, hogy melyik parfümmel érdemes befújni magunkat, attól függően, hogy például egy labdarúgó mérkőzésről, egy úszóversenyről vagy egy ritmikus gimnasztika versenyről van szó. Az általunk összegyűjtött illatok igazi sportrajongóknak szólnak, akik a szurkolás hevében is szeretnék kihozni magukból a maximumot.

Parfümök, amikhez biztosan nem kell Illatgarancia

2022. 07. 04. 16:06:00

Ebben a cikkben olyan parfümöket mutatunk be Nektek, amelyek esetében szinte biztos, hogy nem lesz szükségetek a VIP Parfüm Illatgaranciára, azaz szinte nincs olyan másik parfüm, amire szívesebben lecserélnétek.

Úticélhoz parfümöt? Ezeket az illatokat válaszd, ha ezekre a helyekre utazol

2022. 06. 21. 20:07:00

Egy hely szelleme egy olyan varázslat, amit nehéz szavakba önteni. Egy érzés, a színek, formák és illatok keveréke. Ami pedig az illatokat illeti, szerencsénkre sokan megpróbálták már bizonyos városok, országok atmoszféráját palackba zárni. Mi sem egészíthetné ki tökéletesebben egy utazás élményét, mint azt a parfümöt viselni, ami eleve az ottani hangulatot hordozza, így akár még inkább otthon érezhetjük magunkat. A továbbiakban kifejezett úticélhoz ajánlunk nektek a hely szellemével átitatott parfümöket. 

Az oldal tetejére