Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Arcápolás

Rendezés:

Add meg az arcodnak a mindennapi gondoskodást!

Ha azt szeretnéd, hogy az arcbőröd szép egyenletes és puha legyen, akkor törődnöd kell vele. Nem csak néhanapján, amikor éppen eszedbe jut, hanem minden egyes nap kétszer - reggel és este is. Az arcápolás akkor lesz igazán hatékonya, ha kialakítasz magadnak egy rutint, és minden alkalommal ahhoz tartod magad. Először is nagyon fontos, hogy az arcodat alaposan megtisztítsd a szennyeződésektől. Amikor belenézel a tükörbe, akkor szabad szemmel lehet, hogy nem veszed észre, de a felesleges faggyú a levegőből származó piszokkal keveredve könnyen ráragad a pórusaidra. Ezt a réteget körültekintően el kell távolítanod. Ehhez használhatsz arctisztító krémet és arcradírt is, adott esetben pedig akár kombinálhatod is őket.

Ha a mindennapok során sminkelni is szoktad magad, akkor szükséged van egy sminklemosó vízre is, amit csak rá kell csepegtetned egy vattapamacsra, és át kell törölnöd vele az arcodat. Az arcápolás első lépése mindig az alapos tisztítás - ezt soha ne felejtsd el, még akkor se, ha épp nincs kedved hozzá. Második lépésként nyúlt a tonikhoz. Lényegében ez is tisztít, de mivel sokkal mélyebbre jut, mint egy “sima” arctisztító. Ezért van az, hogy a tonik használata után koszos lesz a vattapamacs, még akkor is, ha előtte alaposan letisztítottad, leradíroztad a bőröd. Végül pedig a hidratáló krém használata következik, ami közel ugyanolyan fontos, mint az arcápolás első két lépése. A hidratálás során nedvességgel töltöd fel a sejtjeidet, és bejuttatod bőrödbe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat.

Az oldal tetejére