Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

TOP 10 női parfüm a VIP Parfüm vásárlói szerint

TOP 10 női parfüm a VIP Parfüm vásárlói szerint

Ez a TOP 10-es lista abszolút neked és rólad szól kedves vásárlónk, ugyanis ebben a cikkben azt a TOP 10 női parfümöt gyűjtöttük össze, ami a VIP Parfüm eladási listájának elején szerepelt 2023-ban. A Te kedvenced szerepel köztük?

Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor kitaláltuk, hogy csinálunk egy TOP 10-es listát a női parfümökről, hiszen mindenkinek más a kedvence, más alkalomra, más élethelyzetre, életszakaszra különböző parfümöt választhatunk. Mivel nem akartunk vérremenő harcot vívni a kérdésben már a VIP Parfüm csapatán belül sem, ezért úgy döntöttünk, hogy döntsetek Ti: a vásárlók és az eladási listák alapján fogjuk meghatározni azt a TOP 10 női parfümöt, aminek nem lehet ellenállni. Hogy tovább fokozzuk az izgalmakat, a 10. helyezettől kezdtük és az 1. helyezettet fogjátok a lista legvégén találni! 

 

10. Chanel - Coco Mademoiselle EDP

A Chanel Coco Mademoiselle EDP egy ikonikus és időtlen illat, amelyet a modern nőiesség és elegancia ihletett. Ez az virágos-ciprusos kompozíció egyedülálló és elegáns, éppúgy, mint maga a Chanel. A parfüm friss citrusjegyekkel nyit, majd áthajlik a rózsa és jázmin finom virágillatába, végül meleg, érzéki pézsma és pacsuli jegyekkel zár. A Coco Mademoiselle EDP olyan nőknek készült, akik magabiztosak, a divat szerelmesei és egyfajta időtlen eleganciát keresnek.

Coco Mademoiselle

 

9. Trussardi - My Name EDP

A Trussardi My Name EDP egy bájos és nőies illat, amelyet a szerelem és az öröm ihletett. Ez a virágos-gyümölcsös kompozíció friss és érzéki jegyekkel indít, majd liliom és jázmin bájos illata lép a helyébe. A parfüm alapját a meleg vanília és cédrusfa jegyek adják, melyek egyedülálló eleganciát és érzékiséget kölcsönöznek viselőjének. A Trussardi My Name EDP egy romantikus és kifinomult választás minden modern nő számára.

 

8. Bulgari - Petits et Mamans

A Bulgari Petits et Mamans egy könnyed és friss illat, amelyet az anyaság és gyengédség ihletett. Ez az enyhe virágos-gyümölcsös kompozíció tökéletes választás minden modern anyuka számára, akik az ölelés melegségét és a boldogság édes pillanatait keresik. A parfüm friss gyümölcsökkel, virágokkal, az édes vanília és pézsma jegyek puha szorításával hódít. 

 

7. Blasé EDT

A Blasé Eau de Toilette az aldehides jegyek mellett friss bergamott és üde piros bogyós gyümölcsök kombinációjával örvendeztet meg bennünket. A szívjegy illatos liliommal, finom rózsával és a bódító jázminból álló virágcsokorral egészül ki, amit a szegfűszeg enyhén fűszeres jegye tesz teljessé. A záró akkordokban a tölgyfamoha, szantálfa és a selymes borostyán járulnak hozzá a gondosan összeállított, harmónikus elixír létrejöttéhez.

 

6. Ajmal - Arictocrat EDP

Az Ajmal Aristocrat egy női parfüm, mely a virágos-fás-pézsmás illatcsalád eleganciáját és mesteri összetételét hordozza magában, tükrözve az Ajmal parfümház kifinomultságát. Ez a meleg és édes fűszeres illat a friss zöld jegyeket, a nőies jázmin aromáját, valamint a citrusok tiszta illatát ötvözi, így teremtve kellemes és elegáns illatfelhőt. Az Ajmal Aristocrat egy kifinomult és üde illat, ideális mindennapos viseletre. 

 

5. DKNY - DKNY Original EDP

A DKNY Original EDP egy modern, nőies illat, mely valósággal megtestesíti az amerikai életérzést. Az elegáns üvegcsében megbúvó virágos és gyümölcsös jegyek tökéletes kombinációja, amely korosztálytól függetlenül elvarázsolja a hölgyeket. Legyen szó munkahelyi tevékenységről vagy egy kávézói pihenésről, ez az érzéki illat ideális választás mindennapi nappali vagy esti viseletként.

 

4. Bulgari - Omnia Coral EDT

A legillatosabb rubin, amit valaha birtokoltál. Az Omnia Coral üvegezése olyan elegáns, mint egy ékszer, de ez nem meglepő, hiszen a Bulgari  márka eredetileg egyedi ékszereivel hódította meg a hölgyek szívét. A Bvlgari Omnia Coral egy maximalista tervezés remeke goji bogyó, bergamott, gránátalma, hibiszkusz, vízililiom, cédrus és pézsma felhasználásával. Egy olyan illat, ami szinte minden nő számára tökéletesen passzol, mint egy jól tervezett ruha. Romantikus jegyeivel pedig képes bárkit elvarázsolni.

Bulgari - Omnia Coral

 

3. Armani - Sí EDP

Az Armani Sí EDP egy lágyan fűszeres, aromás, ciprusos-gyümölcsös illatkompozíció, melyben a ribizlilevél akkordok, a lenyűgöző rózsa és frézia jegyek, valamint a pacsuli, a fás jegyek és a vanília tónusok egyedülálló esszenciát alkotnak. Az elegáns, púderrózsaszín üvegcsében rejlő csoda az érzelmek és a báj kavalkádját hozza el. Munka közben mindenki könnyedén magára fújhat néhány cseppet ebből a kifinomult, nőies illatból, mely nemcsak viselőjét, hanem a körülötte lévőket is elvarázsolja.

 

2. Bulgari - Omnia Crystalline EDT

Körte, bambusz, tea, lótusz virág, guajakfa, tölgymoha, pézsma - ezek a kulcsjegyek alkotják ezt a misztikus, szeszélyes, szenvedélyes, érzéki és gyengéd illatkompozíciót. Az Omnia Crystalline EDT a Bulgaritól klasszikus és időtálló, mint egy drágakő. Könnyedséggel átszőtt csillogás, amit becsempész a mindennapokba és a különleges estékbe.

 

1. Diesel Plus Plus Feminine EDT

A Diesel Plus Plus Feminine Eau de Toilette egy orientális-virágos illatkompozíció. A narancs, gyöngyvirág és az ananász elegáns keveréke dominál az illat fejillatában. A szívillatban a jázmin, magnólia és a liliom illatos virágokból szőtt varázslatos bukét jelenik meg. Az alapillatot a borostyán, vanília és a melegítő pézsma akkordjai teszik teljessé, lenyűgözővé varázsolva ezt az egyedi illatot.

 

Ezek voltak tehát a kedvenc női parfümjeitek a VIP Parfümnél 2023-ban. A fenti lista alapján pedig a kedvenc márkátokat is meghatározhatjuk, ami pedig nem más lett, mint a Bulgari, hiszen nem kevesebb, de 3 kedvenc illatotok is ettől a márkától készült. A Te kedvenc illatod szerepelt a listán? Neked mi a kedvenc márkád? Írd meg nekünk!

 

Az oldal tetejére