Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Garancia

Tudtad, hogy ágazatunkban egyedülálló módon Illatgaranciát biztosítunk parfüm termékeinkre? De mit is jelent pontosan az Illatgarancia a parfümjeinkre és hogyan érvényesítheted? Nyújtunk más jellegű kárra is garanciát? Mire vonatkozik az Eredetiségi garancia? Mik a garancia korlátai? Minden szükséges információt megtalálsz ebben az írásunkban!

Illatgarancia a VIP Parfümnél

 

Eredetiségi garancia

Többféle garanciát is biztosítunk termékeinre, hiszen teljesen biztosak vagyunk az általunk kínált minőségében. Az első és legfontosabb talán az eredetiségi garancia, ugyanis az általunk értékesített parfümök 100%-ig eredetiek. A parfümök eredetiségéről magad is meggyőződhetsz egy internetes program segítségével, amely az úgynevezett egyedi gyártási (batch) kód alapján megmondja neked, hogy az adott termék mikor készült, tehát mikor lett regisztrálva a rendszerben. Ehhez nem kell mást tenned  mint leellenőrizni a terméket a http://checkfresh.com oldalon.

Először ki kell választanunk a márkát, aztán beírnunk a kódot és eredményképp egy gyártási dátumot kapunk. Az adatbázis sajnos nem tartalmaz minden márkát!

Ha azonban továbbra is kétségeid vannak, akkor visszavásárlási és/vagy cseregaranciát vállalunk, amennyiben 14 napon belül jelzed az igényed és azután nem használod a terméket

 

Illatgarancia

Még nem próbáltad a parfümöt, de nagyon jónak tűnt a leírás alapján? Régi kedvenced volt ez az illat és újra felfedezted volna? De csalódtál… mégsem olyan az illat amilyennek elképzelted, vagy mint ahogyan emlékeztél rá és semmi se vehetne rá, hogy újra magadra fújd! Mi a VIP Parfümnél nem hagyunk cserben, erre is nyújtunk megoldást!  Illatgaranciánknak köszönhetően, amennyiben 1-2x fújtál csak a parfümmel és 14 napon belül a vásárlást követően jelzed felénk, hogy elégedetlen vagy az illattal, akkor egyszeri alkalommal cserét ajánlunk fel neked. A csere értelmében a vásárlási összegeddel egyenértékű levásárolható kupont küldünk Neked, így webáruházunkban bármely más termékre, vagy termékekre becserélheted a nem kívánt illatot!

 

Garancia elévülése

Fontos, hogy valamennyi garanciánk a vásárlást követő 14 napon belül érvényes, így ne felejtsd el időben jelezni, ha elégedetlen vagy valamivel, illetve a garancia kizárólag az 1-2x használt termékekre vonatkozik, ugyanis ha már ennél több alkalommal fújtál az illatból, akkor azt kell feltételeznünk, hogy mégsem találtad annyira rossznak! ;)

A szándékosan megrongált, tönkretett, minőségében és mennyiségében károsított parfümöket sem áll módunkban visszavásárolni, vagy cserélni!

 

További kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

Az oldal tetejére