Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Visszaküldés

Elállási jog érvényesítése

Nálunk 90 napig élhetsz az elállási jogoddal a törvényben meghatározott 2 hét helyett!

Az online megrendelt termékek és szolgáltatások esetében jogod van ahhoz, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállj a vásárlástól. A szolgáltatási szerződések esetében a 14 napos elállási idő a szerződés megkötésének napján kezdődik. Ha utolsó napja munkaszüneti napra esik, az elállási idő a munkaszüneti napot követő munkanapon jár le. Ezt a jogot elállási jognak nevezzük. A higiéniai vagy egészségvédelmi termékekkel kapcsolatban csak akkor van a vásárlónak elállási joga, amennyiben ezeket eredeti, sértetlen csomagolásukban szolgáltatja vissza.

A Szolgáltató kihangsúlyozza, hogy a jogszabályi előírások alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja az elállási jogát az alábbi esetekben:

  1. Nem előre gyártott termékek esetén, melyeket a fogyasztó utasítása vagy kifejezett kérés alapján készítettek, illetve személyre szabottak.

  2. Romlandó vagy rövid ideig tárolható termékek esetében.

  3. Zárt csomagolású termékeknél, melyek egészségügyi vagy higiéniai okok miatt felbontás után nem küldhetők vissza.

Tekintettel a webáruházban kínált termékek jellegére, a Megrendelő tudomásul veszi, hogy az egészségvédelmi és higiéniai okok miatt az átadást követően a parfümök, kozmetikumok (beleértve a bőrápolási termékeket is), sminktermékek, fog- és szájápolási termékek esetében nem gyakorolható az elállási jog.

Tehát ennek értelmében kizárólag a bontatlan, sértetlen csomagolású termékeket áll módunkban visszavásárolni. A kibontott, használt termékeket nem tudjuk visszavenni! Azonban a VIP Parfümnél a bontatlan csomagolású termékeket 14 nap helyett, 90 napig visszavásároljuk!

 

Visszaküldés menete

Az elállási jog érvényesítéséhéz annak igényét jelezze felénk emailben az info@vip-parfum.hu email címen. Továbbá kérjük a vásárlót, hogy töltse ki az Elállási nyilatkozatot és azt a sértetlen csomagolású termékkel együtt helyezze az eredeti, általunk postázott kartondobozába. Postai úton küldje vissza részünkre és mi az emailes megkeresésünk alapján megbeszéltek szerint (a termék visszaérkezése és állapotának ellenőrzése után) visszatérítjük a vételárát, vagy csereterméket ajánlunk fel. 

A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Utánvéttel küldött termékeket nem áll módunkban visszavenni.

A visszaküldött terméket az alábbi címre várjuk:

  • Címzett: VIP Parfüm Kft.

  • Cím: Bakáts Center , 1092 Budapest, Ráday utca 51.

 

Ez a visszaküldési szabályozás 2024.01.05 napjától él és a 2024.01.05.-től leadott rendelésekre vonatkozik. A 2024.01.04-ig leadott rendelések esetében az előző szabályozás érvényes. Az Illatgarancia szolgáltatásunk tehát 2024.01.04 napjával megszűnt. 

 

Sérült vagy hibásan kiküldött termékek

A Vásárló által bizonyítható módon nem önhibájából keletkezett károkat e-mailes egyeztetés alapján kezeljük. Tehát ha a termék kibontása előtt, nem látható módon sérült, ezt az átvétel után azonnal köteles jelezni a Megrendelő a VIP Parfüm Kft. felé emailes megkeresés útján az info@vip-parfum.hu emailcímen. Ha bebizonyosodott, hogy nem a Vásárló hibájából keletkezett a kár a termékben, akkor az árát visszafizetjük, vagy csereterméket ajánlunk fel! Ebben az esetben (ha a termék még használható állapotban maradt) a visszaküldés költségét is mi álljuk!

 

További kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

Az oldal tetejére