Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Rólunk

Miért érdemes minket választani? 

Mert imádjuk ezt csinálni! Nekünk öröm, ha rendelsz, nekünk nem a sokadik vagy, hanem a nagybetűs VIP! Tudod miért öröm nekünk kiszolgálni téged? Lássuk hát: 

 

Timi, aki jó eséllyel fogadja hívásod,  vagy megválaszolja e-mailed alig várja, hogy megérkezzen hozzánk a legfrissebb áru és benne a rendelésed. Számára minden doboznyitás olyan, mint azok a karácsony esték, mikor gyerekként remegő kézzel bontottad ki az első ajándékaid. Alig várja, hogy rendelj, mert ha rendelsz, akkor érkezik egy újabb csodadoboz, tele szebbnél szebb csillogó meglepetéssel.

Türelme határtalan, hangja a mindig bájosan csilingelő. Nem hiszed? Hívj minket telefonon bármikor és meglátod!

Kedvenc parfüm:

Versace Bright Crystal Absolu

 

Viki: Három nagy szenvedélye van az életben. A csodálatos fiai, a divat és valaminek a mélyére ásni. Viki izgalmas Instagram/Facebook tartalmaink felelőse, neki köszönhetitek azokat a leírásokat, amelyek szinte szagolhatóvá tesznek egy-egy illatot írásban. Folyton töri a fejét, hogyan lehet érzékelhetőbbé tenni a webshopunk kínálatát úgy, hogy akár 1000 kilóméterről szinte érezd az illatot. 

Kedvenc parfüm, ami miatt mindig szabdkozik, hogy milyen kommersz választás, pedig nem is: 

Chanel Coco Mademoiselle 

 

Angi: Feketeöves 7 danos ügyintéző. A bürokrácia legtürelmesebb tűrője, a rendezett papírok és dokumentációk élharcosa. A csapatban eluralkodó bohém káoszt billenti egyensúlyba, hogy a munkánk ne csak vidám, de eredményes is legyen. Nemcsak férjének de kedvenc parfümjének is örök hűséget fogadott. 

Kedvenc parfüm: 

Bvlgari Omnia Crystalline 

 

Attila, aki a termékeinket a weboldalra varázsolja, igazi gourmand minden tekintetben. Ha különleges italt, csokoládét vagy parfümöt találunk az irodában, akkor 100%, hogy ő a felelős érte. Nem elégszik meg a szimplán jóval, neki mindig az különleges kell. Ha egy bőrös-dohányos Niche parfümöt raksz a kosaradba, akkor tudod miről beszélek! 

Kedvenc parfüm: 

Escentric Molecule Molecule 04

 

Tibi: Mindig tudja, hogy mi merre jár, mikor érkezik, mikor várható. Két gyerekéhez és feleségéhez mindig hűséges, de a parfümválasztáskor igazi céda. Nála sosem ürülnek ki a parfümök, mert mire elfogyhatnának, addigra 2-3 újat már biztos bezsákolt. Az a fazon, aki vadássza a ritkaságokat, neki köszönhető, hogy sok esetben kifutott modellekből nálunk még van raktárkészlet. Ha valami nagyon ritkát keresel, ő lehet az esélyed! 

Kedvenc parfüm: 

Acqua di Parma Arancia di Capri

 

Nekünk ez nem csupán egy üzlet, nem csak egy webshop! Nekünk ez az életünk és szenvedélyünk! További okok, amiért érdemes minket választani: 

- 100%-os eredetiségi garanciát vállalunk termékeinkre
- 15 000 Ft kosárérték felett ingyenes a szállítás az ország bármely pontjára, MPL futárral

Postaponton keresztül is van lehetőség a személyes átvételre

Akár 24 órán belül kézhez kaphatja a kiválasztott terméket
Hűséged beváltható pontokkal folyamatosan jutalmazzuk
Folyamatosan tájékozódhat a legújabb parfüm trendekről hírlevelünkben, Instagrammon

- Folyamatosan bővülő hatalmas választék 

- Megbízható bolt évek óta folyamatosan:

megbízhatóbolt

Az oldal tetejére