Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

HűségprogramTörzsvásárlói program: díjazzuk a hűségedet!

 

Mi a VIP-Parfümnél hiszünk a hosszútávú kapcsolatokban. Visszatérő vevőink rendkívül fontosak a számunkra, ezért alakítottuk ki törzsvásárlói programunkat.

 

Pontok szerzése

 

Minden teljes árú termék vásárlásakor 100 forintonként 1 hűségpontot írunk jóvá virtuális számládon, akciós termékek vásárlása esetén 150 forintonként 1 hűségpontot, a sikeres rendelés teljesítést követően.

 

Fontos, hogy a program regisztrációhoz kötött, azaz csak regisztrált vásárlóként tudod igénybe venni. Regisztrált vevőként viszont már automatikusan járnak a hűségpontok, külön nem kell semmit tenned hozzá.

 

Pontok ellenőrzése

 

Pontjaidat a VIP-Parfüm oldalon, személyes fiókodba belépve tudod ellenőrizni. Az éppen rendelkezésedre álló egyenlegen túl itt találod pontjaid történetét is, azaz mikor mennyi pontot váltottál már be eddig.

 

Pontok beváltása

 

Megszerzett pontjaidat egy következő vásárlás alkalmával tudod beváltani kedvezmények formájában. 1 hűségpont 2 forinttal csökkenti a vételár összegét. Szállítási díj fizetésén kívül bármilyen termék kifizetéséhez felhasználhatod, akár a fizetendő összeg 100%-áig.

 

A megszerzett pontjaid érvényességi ideje 365 nap. Ha 1 éven belül nem használod fel őket, pontjaid elévülnek

 

A közeljövőben számos, kizárólag törzsvevőink számára elérhető ajándékokkal, akciókkat készülünk, így továbbra is megéri velünk tartanod!

Az oldal tetejére