Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Sztárok sajátmárkás parfümjei

Sztárok sajátmárkás parfümjei
A sztárok nem csupán a címlapokon ragyognak, hanem divat- és szépségmárkáikkal is gyakran hódítanak. Az illatszerek világában is sokszor találkozhatunk hírességek sajátmárkás parfümjeivel, melyek egyedi stílusukat és személyiségüket tükrözik. Ebben a cikkben közelebbről ismerkedünk meg olyan ikonikus sztárok illataival, mint Antonio Banderas, Britney Spears, Naomi Campbell, Ariana Grande, David Beckham és még sokan mások.

Mint minden parfümválasztás estetében a lehetőség tárháza szinte végtelen. Ha csak azt vesszük számon, hogy hány hírességnek van sajátmárkás parfümje, már akkor jó hosszú listát kapunk, különösen, ha számításba vesszük a különböző illatvariációkat is, amiket kínálnak. Mi most mégis kísérletet teszünk arra, hogy ezt valamilyen formában megmutassuk. 

A sztárok sajátmárkás parfümjei általában kedvezőbb árú, mainstreamebb közönségnek készült illatok, mint a designer és niche parfümök. Ennek köszönhetően bárki számára elérhetőek ezek a parfümök és általa még közelebb érezhetjük magunkoz az illat névadójához, még akkor is , ha a fizikai távolság áthatolhatatlan.

 

Énekesnők

Talán mindközül ez a leghosszabb lista, valamiért a híres énekesnők egyik kedvelt üzleti befektetése sajátmárkás parfüm létrehozása. Az alábbi aranytorkú énekesnőknek nem csupán a hangja fantasztikus, hanem az orra is, hiszen igazán kellemes, a piacon régóta jelenlévő illatokkal örvendeztetnek meg minket időről-időre. 

 

Britney Spears parfüm

 

Sportolók

Gyakran találkozunk olyan sportolókkal is, akik karrierjük végeztével, vagy éppen annak csúcsán egy saját illattal is megörvendeztetik rajongótáborukat. Persze nem mindegyik sportoló profiljába illik bele ez a fajta kinyilatkoztatás, de gyakran fordul elő, hogy híres futballisták és teniszezők, sajátmárkás parfümmel egészítik ki a kollekciójukat.

 

Színészek

Azok a karizmatikus egyéniségek, akiket a vásznon vagy a színpadon látunk a való életben is többnyire azok. Hiszen, ahhoz hogy valaki kiváló színész legyen vagy kivételesen empatikusnak, vagy erőteljesen koncentráltnak vagy rendkívül bátornak kell lennie, hogy ne féljen megmutatni magát. Talán éppen ezért is olyan izgalmasak azok az illatok, amikhez színészek, színésznők adják a nevüket. Mint például:

 

Egyéb médiaszemélyiségek

Természetesen más karierrt is be lehet futni a fentieken túl, hogy hírességnek, sztárnak számítsunk. Legyen szó például Naomi Campbell modellről, akinek komoly sajátmárkás parfümkollekciója van, vagy Paris Hiltonról, aki szinte minden médiumban kipróbálta magát, de mégis a hotel franchise trónöröklésben a legjobb. Ebbe a kategóriába sorolhatnánk például Dita von Teese táncosnőt is. 

 

Te melyik sztár sajátmárkás parfümjét próbáltad már? Mi volt, ami a legjobban tetszett? Van olyan, amit tervezel kipróbálni? Írd meg nekünk! 

 

Az oldal tetejére