Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Parfümök bulizáshoz

Parfümök bulizáshoz

Amikor belevetjük magunkat az éjszakai életbe, akkor olyan intenzív illatokra van szükségünk, melyek nem vesznek el a tömegben, hanem kiemelnek minket onnan. A csábítás, felszabadultság, önkifejezés olyan eszközét keressük parfüm formájában, amiből egyetlen szippantás elég, hogy elbűvöljön egy titokzatos idegent, vagy újra lázba hozza kedvesünket! Ha te is szeretnél az áttáncolt éjszakákhoz egy illatot, egy olyan parfümöt, ami kifejezetten bulizáshoz készült, akkor ez a cikk neked szól!

 

Bármelyik Black Opium parfüm az Yves Saint Laurent-tól

Az YSL Black Opium azért születetett, hogy tömegrendezvényeken legyen megmutatva. Olyan helyeken, ahol test a testhez szorosan feszül és így jelentsen mámorító felüdülést a használójának és környezetének. Ráadásul a Black Opium termékvonalnak már számtalan változata létezik, így mindenki megtalálhatja a szívének legkedvesebb variációt. Ha szeretnéd megismerni az összes illatot, akkor ajánljuk, hogy olvasd el a Black Opium: a kábulatba ejtő parfümcsalád blogposztunkat a témában.

 

Guess - Seductive női és férfi parfümök

A Guess Seductive parfümje is sorozattá nőtte ki magát az évek során, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a csábításból sosem elég. Az eredeti, női Guess Seductive EDT illat 2010 óta hódítja meg a táncparketteket és a szíveket. Virágos-gyümölcsös-gourmand illat körte, narancsvirág, feketeribizli, kasmírfa, jázmin és csalogató vanília felhasználásával. A Guess Seductive Homme változat 2012-ben készült el férfiak számára. Az orientális-fűszeres illatcsaládba tartozó parfümöt olyan illatanyagok teszik felejthetetlenné, mint a vetiver, ámbra, bors, mósusz és a kardamom.

 

Carolina Herrera - Bad Boy  férfi parfüm

Van itt ez a rossz fiú, akit gyakran elhalványít a jó kislányok csillogása, de ettől még egy saját jogán fantasztikus illatkölteményről van szó. A Good Girl párja a Bad Boy Carolina Herrerától az egyik legtökéletesebb választás, ha egy különleges alkalomról, vagy buliról van szó. Az eredeti orientális-fűszeres EDT parfüm olyan összetevőket sorakoztat fel, mint a bors, zsálya, bergamott, cédrus, gyanta, tonkabab és a kollekcióból kihagyhatatlan kakaó. Elemi erőt és melegséget árasztó parfüm, amihez megéri hozzásimulni. Már a Bad Boynak is számos változata kapható, akár nálunk is. 

 

Gucci - Rush női parfüm

Impulzív és ellenállhatatlan. Ez a Gucci Rush ciprusos-gyümölcsös illatkavalkádja egy leheletnyi orientális karakterrel. Azt az érzést hivatott megörökíteni, amikor először esünk szerelembe, mélyen, megállíthatatlanul és végérvényesen, a józan észt hátrahagyva. Barack, gardénia, frézia, koriander, rózsa, jázmin, vanília és vetiver gondoskodnak a hosszantartó hatásról. A rendhagyó üvegezés pedig tökéletesen alkalmas, hogy beleférjen bármilyen kis táskába, így könnyedén magaddal is viheted.

 

 

Tom Ford - Black Orchid női és uniszex változatok

A Black Orchidnak Tom Ford-tól női és uniszex változata is létezik. Az uniszex változata egy arany, a női pedig egy fekete üvegcsében rejtőzik. Először a Black Orchid női változata jelent meg, amely egy intenzív orientális-virágos illat. Mindkét parfümben megtalálható az ylang-ylang, szarvasgomba és orchidea, de női változatban még fellelhető a csokoládé, vanília, gardénia, jázmin és gyümölcsös jegyek is. A Black Orchid uniszex változata ezzel szemben inkább egy gyantás-virágos illat, amit a fent említettek mellett szilva és rum egészít ki. Különbség még a két illat között, hogy az uniszex változat koncentrációja magasabb, Parfum, tehát még hosszabban tartó hatást nyújt, mint az amúgy is elég hosszan érezhető EDP női változata.

 

Armaf - Club de Nuit Intense férfi parfüm

Noha az Armaf Club de Nuit illatcsalád is több illatvariációt számol, ezúttal a Club de Nuit Intense kiadását szeretném bemutatni számotokra. Ugyanis ez az intenzív illat energiabombaként robban a klubéletben. Olyan varázslatos módon kombinálja a gyümölcsös és fűszeres összetevőket, mint a citrom, ananász, alma, feketeszeder, vanília, ámbra, pézsma és pacsuli, hogy ez az illat egész éjjel a leghűségesebb szárnysegéded lesz.

 

Természetesen más illatok is tökéletesen alkalmasak bulizáshoz, de szerintünk ezek azok, amikkel másnap reggelig tartó sikereket érhetünk el. Neked van egy tuti recepted már a leghódítóbb illatra? Írd meg nekünk!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánló alkalom
Az oldal tetejére