Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Alapozd meg a tökéletes nyári színed szoláriumkrémmel

Alapozd meg a tökéletes nyári színed szoláriumkrémmel

Javában tombol a tavasz, egyre melegedik az idő és mi vidáman szívjuk magunkba az édes napsugarakat. De itt az ideje, hogy a napsugarak káros hatására is gondoljunk, így ha nem akarsz azonnal lesülni az első alkalommal, amikor igazán nyári, perzselő napsütés ér, akkor nem árt megalapozni a barnaságot akár szoláriumozással, aminek elengedhetetlen kelléke a szoláriumkrém, amely nem csupán segít a bőrödnek a kívánt színeredmény elérésében, de táplálja és regenerálja is azt. 

Amennyiben már gyakorlott szoláriumozó vagy, biztosan ismered a szoláriumkrém jótékony hatásait, de talán nem baj, ha most emlékeztetünk, hogy melyek is azok. Első sorban nagyon fontos tulajdonsága a szoláriumkrémeknek, hogy segítenek előhívni az áhított barnaságot, vagy akár rövidebb idő alatt érhetünk el hatásosabb eredményt velük. Mindeközben pedig védik, táplálják és hidratálják a bőrödet a káros UV sugaraktól. Mindemellett pedig az illatuk is csodálatos, elfedve az esetleges szoláriumozás utáni kellemetlen szagokat. Nem titok, hogy maga a Nap is rendkívül kártékony hatással tud lenni a bőrünkre, ha nem védjük azt megfelelően, és noha a szoláriumozás biztonságosnak tekinthető (mértékletes használat mellett), ha leégésre, vagy más bőrhibákra, betegségekre hajlamos vagy, akkor a szoláriumkrém használata szinte elengedhetetlen a számodra. 

Kínálatunkban biztosan megtalálod a hozzád illő márkát, amikről most egy-egy rövid összefoglalóval is készültünk, hogy megkönnyítsük a döntésedet.

 

Australian Gold

Az Australian Gold vitathatatlanul a legnagyobb és leghíresebb szoláriumkrém márka a piacon. Rendkívül széles termékpalettával rendelkezik és nem csupán a szoláriumozáshoz, de a napozáshoz és bőrápoláshoz is kínál termékeket. Prémium márka, ezt pedig az ára is tükrözi. Nálunk azonban rendkívül kedvezményesen szerezheted meg.

 

Brown Sugar

A Brown Sugar is egy prémium szoláriumkrém márka, telis-tele értékes összetevőkkel, amelyek arról gondoskodnak, hogy csodálatos színeredményt és egyszerre ápolt, egészséges bőrt érhetsz el a pénzedért cserébe. A széles termékkínálatban könnyedén megtalálhatod a számodra tökéletes kombinációt, a színfokozó, ápoló, védő tulajdonságok tekintetében. Ráadásul az illatuk sem utolsó.

 

Tan Asz U

A Tan Asz U prémium szoláriumkrémek a természet erejével gondoskodnak arról, hogy a bőröd minden olyan kulcsfontosságú hatóanyaghoz hozzájusson, ami annak rugalmasan tartásáról, puhaságáról és színének hosszantartó megőrzéséről gondoskodik. Ilyen alapanyagok például a kendermagolaj, kókuszolaj, aloe vera, argán olaj, csak hogy néhány értékes összetevőt említsünk. A Tan Asz U szoláriumkrémek bármelyike igazán kényeztető választás!

Az oldal tetejére