Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Ezek a parfümök lesznek a nyári kedvenceid!

Ezek a parfümök lesznek a nyári kedvenceid!

Tudjuk mit fújtál magadra tavaly nyáron! És alig várjuk, hogy kiderüljön idén melyik parfümökre esett a választásotok, lesz-e egy nagy általános kedvenc, vagy a mindenkori legendák söprik majd be az első helyeket? Viszont, ha valami izgalmas, nyári illatra vágysz, amire lehet, hogy eddig még nem is gondoltál, akkor ez az ajánló Neked szól!

Amit megállapíthatunk a VIP Parfüm tavalyi eladási statisztikáiból, hogy elvétve tornázzák fel magukat az igazán nyári illatok az örökös kedvencek közé, még a legtombolóbb melegben is. Kijelenthetjük, hogy számotokra a tavalyi nyár nagy kedvencei a Police Forbidden EDT, Hugo Boss Bottled Intense és Paco Rabanne 1 Million-ja voltak. Azonban a TOP10-be természetesen belefértek azok az igazán klasszikus nyári kedvencek is, amik enyhülést jelentenek a legnagyobb forróságban is, mint például Dolce&Gabbanatól a Light Blue, vagy Giorgio Armanitól az Acqua di Gio

Mint ahogy azt már a bevezetőben is pedzegettük, ebben az összefoglalóban azokat a nyári parfüm kedvenceket szedtük össze, amik nem citrusos, vagy aquás jellegükkel hódítanak, hanem más olyan tulajdonságokkal, amikkel mégis egyből nyáridéző hangulatot teremtenek. Ha úgy tetszik, nem meglepő, ám mégis friss felfedezés, hogy ennyire jól működnek a legforróbb évszakban!

 

Chanel - Chance Eau Fraiche

Mint ahogy az a nevében is benne van, ez a Chanel Chance illat a frissesség védnöke. Egy olyan virágos-ciprusos parfümkeverék, amely világosabb és lágyabb változata az eredetinek, de mégis ugyanazt az eleganciát képviseli. Az áttetsző, kör alakú üvegcse és a zöld folyadék kettőse korlátlan erőt, energiát és optimizmust sugároz. Az illat olyan komponensekből tevődik össze, mint a citrom, jázmin, jácint, borostyán, vetiver, fa, vagy a pézsma. Ha esélyt adsz a Chanel Chance Eau Fraiche parfümnek, garantáljuk, hogy nem fogod megbánni!

 

 

Jo Malone - Basil & Neroli

Jo Malone legtöbb illata igazán nyárias és könnyed, hiszen javarészt kölnikről van szó, amik erről a lágyságról és finoman tolakodó eleganciáról híresek. Mi most azért emeljük ki a Jo Malone Basil & Neroli uniszex parfümöt, mert a bazsalikom egy igazán alulértékelt összetevő, ebben a kompozícióban pedig meg tudja mutatni magát és hogy milyen nagyszerű alapja lehet egy zöld jegyes-virágos parfümnek. 

 

Joe Malone Basil and Neroli

 

Te melyiket választanád ezek közül? Oszd meg velünk, hogy Neked mik a nagy nyári kedvenceid, akár közösségi média oldalainkon is! 

Az oldal tetejére