Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Ezek a parfümök illenének a romantikus filmek főszereplőihez

Ezek a parfümök illenének a romantikus filmek főszereplőihez

Közeledik a Valentin-nap és szerintem az egyik legjobb módja az ünneplésének, ha összebújunk egy romantikus filmre a kanapén. Fantasztikus érzés a párod közelsége, a szívverésének a ritmusa, a bőre tapintása és természetesen az illata is vadító mint mindig. De elgondolkoztál már azon, hogy az általad oly kedvelt romantikus filmek főszereplői vajon milyen illattal csábítanák el az ellenkező nemet? Mi most eljátszottunk a gondolattal, hogy kitalált “párórás szerelmeinkhez” melyik parfümök passzolnának a legjobban. 

Ráadásul most neked is van beleszólásod az eredmény alakulásába, ugyanis 3 válaszlehetőséget is megadtunk, Instagram sztoriban pedig meg is szavaztatjuk, hogy szerintetek melyik parfümök illenének leginkább a romantikus filmek főszereplőihez. 

 

Büszkeség és balítélet

Jane Austin remeke évszázadok óta készteti mély sóhajra a romantikára éhező hölgyeket. Elizabeth Bennet és Mr. Darcy ellenszemvéből imádattá alakuló elsöprő szerelme azt tanítja nekünk, hogy ne ítélkezzünk mások felett és ne hagyjuk, hogy elvakítson bennünket a gőg, mert könnyen lehet, hogy a boldogságunkkal fizetünk érte. 

Szerinted Elizabeth és Mr. Darcy parfümje, mi lehetne ezek közül?

 

Mamma Mia!

Akárki akármit mond, szükség van egy könnyed kikapcsolódásra, különösen ha már tél végefelé járunk és már epekedve vágyunk a nyári napsugarakra és a bimbozó románcokra. A Mamma Mia ráadásul musical, ami vidám dalaival is feltölt minket. Noha több cselekményszálon fut a történet és jószerével mindenhol románcba botlunk, mi most mégis Donna lányát és férj jelöltjét tettük meg főszereplőknek, hogy a következő varázslatos illatokat képzelhessük hozzájuk: 

 

Álom Luxuskivitelben

Ez az Audrey Hepburn szereplésével készült klasszikus bemutatja nekünk, hogy nem is biztos, hogy arra vágyunk, amire vágyunk. Vajon feladható e a gazdagságra, sikerre való vágyás a szerelemért? Holly és Paul kétségbeesett szerelméhez mi ezeket a parfümöket ajánljuk: 

 

Dirty Dancing

Baby-t senki nem ültetheti a sarokba! Ez persze nekünk sem áll szándékunkban, hiszen nagy kedvencünk ez a történet az első szerelemről, a nyárról, a tánc varázsáról és arról, hogy merjünk kilépni a saját buborékunkból. Baby és Johnny szerelme azt mutatja meg nekünk, hogy lehetünk bármilyen különbözőek, érkezhetünk ellentétes világokból, mindig van valami, amin keresztül mélyen tudunk kapcsolódni. Jelen esetben ez a piszkos tánc!

Good Girl és Bad Boy

 

A szürke 50 árnyalata

Christian és Anastasia vad kalandjaikkal hamar felkavarták a világot és a női szíveket. A szürke 50 árnyalata könyv olyan siker volt, amit a film ugyan már nem tudott leképezni, de utóhatása a mai napig is érezhető az irodalomfogyasztásban, hiszen megtanította nekünk, hogy merjük megélni a vágyainkat és megosztani azokkal, akiket szeretünk.

 

Szerelmünk lapjai

A Nicholas Spark novellájából készült film nem csoda, hogy milliók kedvence lett, ugyanis ez az elsöprő erejű történet kitartásról, sírig tartó szerelemről és a jóban-rosszban fogadalom erejéről szól. Noah és Ellie szerelmén nem fog az idő, a körülmények és végül a felejtés sem. Mert vannak az életben annyira fontos dolgok, amikért megéri újra és újra megküzdeni.

 

Te melyik romantikus filmet hiányoltad a listából? Neked másik illat jutott eszedbe ezekről a főszereplőkről? Szeretnél egy listát látni kifejezetten magyar romantikus filmes összeállításról? Írd meg nekünk és találkozzunk közösségi média oldalainkon! :)

 

Az oldal tetejére