Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Engedd, hogy a Dolce & Gabbana parfüm levegyen a lábadról

A Dolce & Gabbana parfüm az a bizonyos pont az „i”-n, az extra plusz, ami kiemel a szürke tömeg forgatagából. Ha többre vágysz a jó, közepes minőségnél, és nem elégszel meg a sablonos megoldásokkal, akkor ez legyen a választásod tárgya!

Legenda születik

1985, Milánó. Az addig névtelen Domenico Dolce és Stefano Gabbana még nem is tudta, hogy történelmet írnak majd a saját tervezésű, egyedi ruhaköltemények piacra dobásával. A két férfi örökre beírta a nevét a divatvilág nagy márkái közé, és még éltükben legendává váltak. Nem kellett sokat várni, és a ruhákat követték a luxusórák, illetve az egyedi illatszerek is.

Luxus palackba zárva

A Dolce & Gabbana parfüm sikere nem a véletlen műve. Az egyedi stílus és a markáns vonal, ami a brand ruháit és kiegészítőit jellemzi, az illatszer sajátja is. A gyártósorokról az első Dolce & Gabbana parfüm 1992-ben érkezett meg, a rajongók legnagyobb örömére. Legyen szó a férfiaknak vagy a hölgyeknek készített termékekről, a parfümök közös tulajdonsága a felsőkategóriás színvonal.

 

 

Nehéz választani a Dolce & Gabbana parfümök között

Talán a gyors vásárlás igazi szuperhősének tartod magad, azonban jó, ha felkészülsz arra, hogy most nem lesz egyszerű dolgod. Az olasz divatház illatszereinek kavalkádja ugyanis bárkit levesz a lábáról, és könnyen azon kaphatod magad, hogy képtelen vagy dönteni az elképesztően színes termékpaletta elemei közül. A jó hír viszont az, hogy a Dolce & Gabbana parfümök mindegyike igazi mestermű, így bármelyikkel térsz is haza, a sikert előre borítékolhatod.

Az oldal tetejére