Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Miért az Aventus a Creed legsikeresebb illata?

Miért az Aventus a Creed legsikeresebb illata?

Hogy melyik a legkellemesebb, vagy legjobb Creed parfüm, azt lehetetlen eldönteni. Az viszont biztos, hogy az Aventus a Creed parfümház legnépszerűbb terméke. Ami nem lehet véletlen, ugyanis ez az ikonikus parfüm az erőt jelképezi és a modern úriember energiadús illata.

Az Aventus az igényes, modern férfi illata

Erő, hatalom, siker és tradíció. Ezek az értékek hívták életre ezt a nemes parfümöt, melynek fejillatát alma, feketeribizli, rózsabors alkotja, szívében pedig jázmin, ananász és pacsuli esszenciája elegyedik. A merész és kifinomult Aventus férfi parfümöt tölgymoha, cédrus, nyír és a Creed jellegzetes összetevője, az ámbra gazdag, fás alapja teszi teljessé.

Az Aventus születése

Az Aventus a Creed ház 250. évfordulójának tiszteletére készült 2010-ben. Az Aventus főhajtás császárok és uralkodók életútja előtt, különös tekintettel olyan ikonikus vezetők előtt, akik diadalmas cselekedetei az utókor számára is példaértékűek maradtak. Ilyen inspiráció volt például Napóleon Bonaparte, vagy Nagy Sándor a Creed számára az Aventus megalkotásakor.

 

Creed Aventus for Him 250ml

 

Az Aventus kollekció

Az ikonikus férfi parfüm természetesen azóta női párt is kapott, valamint egy uniszex kölni is gazdagítja az Aventus-családot. Azóta mindhárom illat a maga nevében klasszikusnak számít és ugyanazokat az értékeket ötvözi magában, ami összefogja az Aventus kollekciót: siker, hatalom, erő egyedi történeteken keresztül elmesélve. A Creed “Millésime” minőség fenntartásával mindannyian hosszantartó, energiadús aromák. 

Az Aventus férfi parfüm gyümölcsös és fás illatával csábít felfedezésre, az Aventus női parfüm erőteljes, virágos és feminin elegy, az Aventus Cologne pedig egy friss, aromás, uniszex esszencia azoknak, akik egy könnyedebb illattal szeretnék elmesélni a sikertörténetüket. 

A Creed a teljes Aventus kollekcióval gondoskodott arról, hogy nem csak a férfiak, de mindenki más is megtapasztalhatja azt az erőt, amit az Aventus képvisel. Régóta tudjuk, hogy az illatok hatással bírnak az érzelmeinkre, így akár a lelki állapotunkra. Talán az Aventus sikerének titka az, hogy magát a sikert életre hívó illat, egy önbeteljesítő jóslatként mutatja meg nekünk, hogy igen, valóban működik… Az Aventus a siker illata.

 

Forrás:

https://www.creedfragrances.co.uk/mens-fragrances/aventus# 

 

Az oldal tetejére