Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

A legjobb parfümök a Te ítéletedre várnak

A legjobb parfümök a kategóriáik kiemelkedő képviselői. A Calvin Klein, a Bvlgari vagy éppen a Davidoff az élen járnak, már ami az ellenállhatatlan illatjegyek biztosítását illeti. Viszont a lista csak úgy válhat teljessé, ha Te folytatod a felsorolást.

Miről ismerhetőek fel a legjobb parfümök?

Előhozakodhatnánk számtalan statisztikával, versennyel, megmérettetéssel és toplistával, amik külön-külön szemléltetik azokat a parfümöket, amik joggal favorizálhatóak. De az általános jellegű rangsorolás nem biztos, hogy helytálló. Sőt, könnyen lehet, hogy ha végignézed őket, akkor az lesz a konzekvenciád, hogy Te nem ilyesfajta sorrendiséget határoznál meg. Pedig ez lenne a lényeg, hogy Neked mi a legjobb. 

 

 

Mik azok az aromák, amik Számodra kedvesek? Amelyek Rólad beszélnek a környezetednek? Milyen típusú illatfelhőben érzed jól magad a bőrödben? Ha ezekre a kérdésekre megadod a releváns feleleteket, akkor máris közelebb kerülhetsz a saját toplistádhoz. Érdemes vajon a parfüm divat szavára hallgatni? Igen is, meg nem is. Jó ötlet kipróbálni azokat a variációkat, amiket aktuálisan a trend vezetőknek tekint a piacon. Pár fújás után eldöntheted, hogy hitelt adsz-e a globálisan megállapított véleménynek. Ám a végső választásodat nem jó, ha külső tényezők és egyetemes igazságként kijelentett stílusjegyek határozzák meg. Ugyanis így könnyen azt érezheted, hogy jó-jó, trendi a kezedben tartott parfüm, csak éppen nem Hozzád szól, és nem érint meg.

Mi a legjobb parfümök titka?

A minőség, a szívhez szóló illatok és persze a mindenkori stílusosság. A titok az aromákban rejlik, azokban az illatjegyekben, amelyek zenévé állnak össze az érzékeidnek. A nyertes pedig az a harmónia lesz, amelynek a dallama örömteli táncra penderít.

Az oldal tetejére