Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

A férfi parfüm sokillatúsága túlmutat a pézsmás aromák egyszerűségén

A férfi parfüm sokillatúsága túlmutat a pézsmás aromák egyszerűségén

A férfi parfüm domináns, markáns, erőteljes? Nem mindig. Tény, hogy az erősebbik nem tagjai többnyire kedvelik a karakteres aromákat, viszont nem mindenkinek állnak jól a „harsány”, már-már figyelemfelkeltő illatok. Ez így van jól. A sokszínűségnek köszönhetően, amit az emberek ízlésvilágának az eltérései adnak, a gyártók széles spektrumú palettát hozhattak, hozhatnak létre. A bőséges választék tehát adott, a kérdés már csak az, hogy milyen típusú illat után kutatsz?

A legjobb férfi parfüm ismérve a személyre szabottság

Alapvetően bármilyen illatszerről elmondható, hogy akkor igazán telitalálatos, ha egyedi. Ha nem tömegtermék, ha nem köszön vissza minden sarokról, és ha testre szabott. Utóbbi talán a legfontosabb kritérium. Mindegy, hogy éppen aktuálisan mely parfümmárkák a népszerűek. Lényegtelen, hogy a trend mit diktál, milyen irányba tart. Valójában az egyetlen mérvadó szempont az egyéni ízlés. Ha a választásnál figyeled a szíved hangját, akkor nem érhetnek negatív meglepetések. Nemcsak azok az illatok férfiasak, amelyek átütik a falat, annyira erőteljesek. A lágyabb, finomabb illatjegyek is csodálatos harmóniákat teremtenek.

 

 

A fő kérdés, hogy melyek azok az aromadallamok, amik visszhangra találnak Benned? A fűszeres, a gyümölcsös, a virágos illatok keverékei azon túl, hogy ezerarcúak, nem is passzolnak ugyanannyira mindenkihez. Az ok egyszerű: a bőrtípusok változatossága teremti meg azt a „lakmusz papírt”, ami van akinél elszíneződik, akad akinél nem. A bőr párolgása hozzáad a parfüm aromájához és így születik meg a végeredmény. Az, hogy az jó vagy sem, már abszolút egyénfüggő.

 

A férfi parfüm csábításra is képes?

Igen. Az illatok varázslata abban rejlik, hogy az orron keresztül a szívig érnek és az érzékekre hatnak. Márpedig egy csábos aroma pontosan ugyanannyira figyelemfelkeltő, mint egy vonzó szempár.

Tartalomhoz tartozó címkék: férfi parfüm legjobb parfümök
Az oldal tetejére