Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

A Christian Dior parfüm hű maradt a névadója által lerakott alapokhoz

A Christian Dior parfüm hű maradt a névadója által lerakott alapokhoz

A Christian Dior parfüm komoly múltra tekint vissza. A márka névadója a XIX. században élt és egy nemzetközileg elismert divattervező volt. A legendák tanúsága szerint egy tenyérjós azt jósolta neki, hogy az asszonyok áldani fogják, miközben ő nekik köszönhetően haladhat előre. Tulajdonképpen a jóslat a mai napig beigazolódni látszik, hiszen bár a tervező az ötvenes években fiatalon (mindössze 52 évesen) meghalt, de az utódai folytatták, és a mai napig  folytatják tovább az általa megkezdett utat.

Mitől olyan sikeres a Christian Dior parfüm?

Ahogy a divattervező sikersztorijának receptje sem megfejthető, úgy az aromák összjátékának varázsát is nehéz felfejteni. Alapvetően ott, ahol az ízlés mérvadó szempont, eleve jóformán lehetetlen általános érvényű sarokköveket kijelölni. Annyi bizonyos, hogy miként a ruhatervek meghódították az egész világot, és nők millióit csábították el, úgy az illatok is hasonló pályát jártak be. A minőségi összetétel jelentős pozitívum.

A vállalat mindig is adott arra, hogy kizárólag prémium kategóriás anyagok felhasználásával dolgozzon. Ez a fajta odafigyelés és egyben megbízhatóság minden egyes Dior parfümben érződik.. A parfümös üvegcsék megjelenése is figyelmet, szót érdemel. Bár a Diori örökség nem is enged ennél kevésbé stílusteremtő formavilágot megtestesülni. A fejlődés pedig nem állt meg. A márka újabbnál újabb kollekciókkal rukkol elő az illatrajongók legnagyobb örömére.

 

 

A Christian Dior parfüm cseppjei Párizs lázas sokszínűségét idézik

Egyetlen illatot sem lehet a szavak nyelvén elmesélni, elbeszélni. De az kétségtelen, hogy mindaz a pulzálás, lendület és karakter, ami Párizsra jellemző, megmutatkozik a parfüm aromáiban.

Tartalomhoz tartozó címkék: christian dior parfüm parfüm webshop
Az oldal tetejére