Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
10.990 Ft
4.800 Ft
Kedvezmény: 56%
Megbízható Bolt
Eredeti Parfümök
Ingyenes szállítás
Visszavásárlási garancia

Armaf Vanity Femme Essence EDP 100ml Női Parfüm

10.990 Ft
4.800 Ft
Kedvezmény: 56%
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kiadás Éve:

2016

Típus:

Eau de Parfum (EDP)

Illatcsalád:

virágos-gyümölcsös

Összetétel:

alma, lédús őszibarack, rózsa, jácint, pacsuli, vanília

 

Az Armaf Vanity Femme Essence EDP egy elegáns, nőies és bájos parfüm, mely 2016-ban került piacra. Az 100ml-es kiszerelésben kapható parfüm tökéletes választás azoknak a nőknek, akik egyedi és érzéki illatra vágynak.

Az illat összetétele a virágos és gyümölcsös jegyek tökéletes elegye, melyet a fás és érzéki jegyek tesznek teljessé. Az illatban megtalálható a frissítő alma, a lédús őszibarack, a rózsák érzéki illata, a jácint kellemes illata, valamint a pacsuli és a vanília fás és édes jegyei. Az összetevők tökéletesen kiegészítik egymást, így az illat finom, mégis tartós.

Az Armaf Vanity Femme Essence EDP parfüm elegáns és modern üvegben kerül forgalomba, mely az illat könnyedségét és eleganciáját tükrözi. Az üveg formája tökéletesen illeszkedik a női kézbe, így a parfüm könnyedén adagolható.

Az Armaf Vanity Femme Essence EDP egy olyan parfüm, melynek illata tökéletesen tükrözi a modern nőiességet. Az elegáns és érzéki illat kiváló választás bármilyen alkalomra, legyen az egy romantikus randi, egy üzleti találkozó vagy akár egy buli. A tartóssága és finomsága miatt az illat tökéletes választás azoknak a nőknek, akik a minőségre és az egyediségre törekednek.

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére