Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

VIP-Parfüm Oscar Gála - Díjátadó

VIP-Parfüm Oscar Gála - Díjátadó
És elérkezett a várva várt nap, ugyanis ma kiderül, hogy kik lettek a nyertesei a VIP-Parfüm Oscar Gálának, amit Ti szavazhattatok meg korábban heteken keresztül. Volt, ahol nagyon szoros volt a verseny, és volt olyan kategória is, ahol messze lehagyta a versenytársait a győztes. Na de nem is húzzuk tovább az időt, lássuk a győzteseket!
 

Legjobb női főszereplő

Carolina Herrera Good Girl Légére

Ebben a kategóriában 2018 legjobb női parfümjei versenyeztek, amiből végül Carolina Herrera újabb cipőcsodája került ki győztesen, olyan illatokat maga mögé utasítva, mint a Gucci Guilty Absolute vagy Nina Ricci Bellája. 

Legjobb férfi főszereplő

Paco Rabanne 1 Million Lucky 

A férfiaknál egyáltalán nem volt meglepő az eredmény, hiszen a 1 Million már régóta vezeti az eladási listákat, és várható volt, hogy az új változat is bekerül majd a top kedvencek közé, ezzel leszorítva a trónról a Chanel, Hugo Boss és Yves Saint Laurent jelöltjeit. 

Legjobb rendező 

Chanel 

Ebben a kategóriában azon márkák mérhették össze tudásukat, akik a legtöbb, legegyedibb parfümöt adták ki tavaly. Ti pedig úgy ítéltétek meg, hogy a szobrocska a Chanel divatházat illeti meg.

Legjobb eredeti forgatókönyv 

Christian Dior Joy 

Ebben a kategóriában azon illatok versenyeztek, akik valami teljesen újat tudtak nyújtani, nem pedig valaminek az adaptációi. Szoros volt a verseny, de végül Christian Dior Joy illata kapta meg az első helyért járó díjat. 

Legjobb adaptált forgatókönyv 

Carolina Herrera Good Girl Légére

Úgy látszik a szavazók nagyon megkedvelték Carolina Herrera cipőcsodáit, ugyanis ebben a kategóriában szintén a Légére vitte haza a fődíjat. Ez a csoport pont az előző ellentéte, ebben az esetben azokra lehetett szavazni, akik már egy meglévő illat újragondolt változatai.

Legjobb látvány 

Chanel No.5 Red

Hihetetlen, de itt is majdnem bezsebelte a harmadik díjat is a Légére, de végül a Chanel No.5 Red vitte el a legjobb látványért járó díjat. 

Életműdíj 

Chanel No.5

Ebben a kategóriában a 20+ éves kiadású, de még ma is népszerű illatok versenyeztek. Talán ez az a csoport, ahol szinte borítékolható volt a Chanel legendás illata, a No.5 győzelme, ami az első mesterségesen előállított illat, és a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. 


Köszönjük, hogy velünk tartottatok és szavaztatok! Összességében azt kell, hogy mondjuk, hogy a Chanel tarolt, ugyanis három kategóriában is elvitte az Oscart. Őt követi két szobrocskával Carolina Herrera Légére Good Girl adaptációja, illetve 1-1 díjat Paco Rabanne és Dior is be tudott zsebelni. Gratulálunk a győzteseknek!
Tartalomhoz tartozó címkék: oscar 2018oscar
Az oldal tetejére