Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Új parfümök 2023-ban

Új parfümök 2023-ban

Az új év nemcsak új lehetőségekkel és sikerekkel, hanem új illatokkal is megörvendeztet minket. A férfiak és a nők örömére egyaránt, szemet gyönyörködtető, modern külsővel és elképesztően csábító illatfelhővel érkeznek. De nézzük is, milyen parfümökre számíthatunk 2023-ban.

1. Marc Jacobs Perfect EDT női parfüm

A 2023 elején várható Marc Jacobs Perfect egy lágy fűszeres, édes, virágos illatkompozícióval örvendeztet majd meg. A pompás üvegcsét a megszokott módon játékos elemekkel felruházott kupak díszíti, és olyan illatfelhőt rejt, amelyben a pikáns rózsaszín bors akkordok, a csomósfű, az elragadó nárcisz jegyek, valamint a fás cédrus tónusok felemelő és örömteli elegyet alkotnak. Egy igazán ragyogó illat, amely az önmagunkhoz való hűség erejét képviseli. Tökéletes választás minden nő számára, elsősorban a tavaszi hónapokra.

 

2. Escada Show me Love Limited Edition EDP női parfüm

Érkezik az Escada Show Me Love limitált kiadása, amely elragadó, virágos illatával csábítja el az érzékeket. A fényes, szív alakú, mélyvörös bársonyba öltöztetett üvegcse a színházi függönyökre emlékeztet. A benne rejlő lédús áfonya jegyek összefonódnak a jázmin érzéki tónusaival, és az illatfelhő végső édességét az ízletes macaron akkordok hozzák el. Az érzékiség és az ínyencség tökéletes, kifinomult keveréke, amely arra bátorítja a nőket, hogy sztárként éljék át az életet. Egy vegán parfüm, amely az Escada küldetését tükrözi, vagyis azt, hogy kortárs illatokat hozzon létre, amelyek egyre környezettudatosabbak. Merész, figyelemfelkeltő illat, amellyel minden nő ragyoghat.

 

3. Sarah Jessica Parker Lovely Lights EDP női parfüm

Megújult szenvedéllyel lép elő Sarah Jessica Parker-től a Lovely Lights. Egy púderes, virágos-fás-pézsmás illatkompozíció, amelyben az elragadó neroli, lonc, gardénia és jázmin akkordok, a gyümölcsös tónust adó mandarin, a selymes kasmír, valamint a melengető borostyán és szantálfa jegyei érzéki elegyet alkotnak. A krémes rózsaszín, varázslatos aranyszínű kupakkal díszített üvegcse egzotikus virágoktól és buja fáktól csábító illatfelhőt rejt. New York City energiája és a Broadway szelleme által inspirált illat, amely minden nő számára tökéletes választás. Elsősorban az őszi és téli hónapokra ideális.

 

4. Ariana Grande Mod Vanilla EDP és Mod Blush EDP női parfümök

Ariana Grande két elragadó újdonsággal is készül a 2023-as évre. A Mod Vanilla egy édes, púderes, orientális-vaníliás illatkompozíció, amelyet a sötét szilva akkordok, az elbűvölő rózsaszín frézia és a finom pörkölt cukros mandula akkordok, valamint a kókusz és a vanília melegsége tesz igazán különlegessé. Az innovatív, fehér üvegcsében rejlő illatfelhő érzéki élményt nyújt. Kifejező, szexi és élénk kompozíció, amely minden modern és kifinomult nő számára tökéletes választás. Elsősorban az őszi és téli hónapokra ideális.

A másik újdonság a Mod Blush, amely pedig egy édes, púderes, virágos-gyümölcsös-fás illatkompozíció, amelyben a friss málna és bergamott akkordok, a fűszeres rózsaszín bors jegyek, az elragadó rózsaszirmok és magnólia, valamint a mélységet adó pézsma és szantálfa ellenállhatatlan elegyet alkotnak. Az egyedi, rózsaszín üvegcse harmatos és egyszerre fűszeres illatfelhőt rejt, amely erőteljes, érzéki élményt nyújt. Lélegzetelállító, modern illat, amely minden nő számára tökéletes választás. Elsősorban a tavaszi és nyári hónapokra ideális.

 

5. Marc Jacobs Daisy Paradise EDT női parfüm

Marc Jacobs-tól három parfüm is érkezik, melyek közül az egyik a limitált kiadású Daisy Paradise, amely egy fás, friss fűszeres, virágos illatkompozíció, amelyben a mák akkordok, az elragadó virágos jegyek, valamint a tölgy és az ambroxán tónusok érzéki, meleg és vonzó esszenciát alkotnak. Az elegáns üvegcse kupakját gyönyörű virágok díszítik. A benne rejlő szabadszellemű illatfelhő egy naplementében való séta varázsát idézi a bimbózó virágok mezőjén keresztül egy rendkívüli tájon. A természetes szépség ihlette, felemelő illat, amely minden nő számára tökéletes választás. Elsősorban az őszi, téli és tavaszi hónapokra ideális.

 

6. Marc Jacobs Daisy Love Paradise EDT női parfüm

A másik 2023-ban érkező limitált kiadás Marc Jacobs-tól a Daisy Love Paradise, amely egy édes, földes, virágos-gyümölcsös-gourmand illatkompozíció, amelyet az írisz magával ragadó akkordjai, a pacsuli fás és melengető jegyei, valamint a tejszínhab krémes tónusai tesznek egyedivé. A szemet gyönyörködtető üvegcse kupakját elődjeihez hasonlóan egy óriási virág díszíti, és olyan illatfelhőt rejt, amely nemcsak viselőjét, hanem a környezetét is magával ragadja. Púderes, meleg fűszeres illat, amely tökéletes választás a vidám, életörömmel teli nők számára. Elsősorban a tavaszi hónapokra ideális.

 

7. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Paradise EDT női parfüm

Marc Jacobs 2023-ban várható harmadik csodája a Daisy Eau So Fresh Paradise egy lágy fűszeres, fás, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyben a pikáns rózsaszín bors akkordok és a levendula harmonikus keveréke elragadó elegyet alkot a mitti attar aromás esszenciájának természetes lágyságával. A gyönyörű üvegcse kupakját színes virágok díszítik. A benne rejlő illatfelhő egyedi rózsaszín és lila árnyalatú jegyeket tartalmaz, amelyek a Földet érő meleg napsugarak megnyugtató érzését idézik. Édes, aromás illat, amely tökéletes választás minden kifinomult és gyengéd nő számára. Minden évszakban ideális.

 

8. Carolina Herrera Lucky Charms női parfüm kollekció

Carolina Herrera új Lucky Charm kollekciója hat magával ragadó virágillatból álló, amelyeket a véletlen és a szerencse világa ihletett. Minden egyes darabot egyedi, jó szerencsét hozó dísszel láttak el, amely még különlegesebbé teszi ezeket a parfümöket. A gyűjteménybe tartozik a Lucky Charm, az Alegria de Vivir, a Fearless & Fabulous, a Call Me Darling, a Mad World és a Me First.

  • A Lucky Charm az írisz virágok illata, melyet a lágy vanília és az üde mirabella szilva tesz teljessé. Egyszerre friss és intenzív, a virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik.

  • Az Alegria de Vivir egy gondtalan és finom illat, amelyben az intenzív cédrus akkordok és a kellemes rizsgőz tónusai tökéletes összhangot alkotnak az egy csokor bazsarózsával. Friss és édes illat, amely a virágos-fás-pézsmás illatcsaládba tartozik.

  • A Fearless & Fabulous középpontjában a rózsaszín gardénia áll, amelyet meleg kasmírfa rétegek vesznek körül. Egy finom, luxus érzést keltő, virágos-gyümölcsös illatkompozíció. Az üvegcsén látható tigrisszem díszt a mediterrán szem ihlette, amely megvéd a gonosz szemtől és önbizalmat ad.

  • A Call Me Darling középpontjában a narancsvirág és a tonkabab áll, melyet a meglepő cseresznye és vanília aromája tesz teljessé. Kacér, érzéki, virágos illatkompozíció. Az üvegcsét egy mini rúzs díszíti, amely az élet élvezetére inspirál.

  • A Mad World az illatcserje virágos aromájával egy pillanatnyi nyugalomra hívja viselőjét. Pihentető, élénkítő, citrusos illatkompozíció, amely varázslatos illatával arra emlékeztet mindenkit, hogy hamarosan újra kisüt a nap.

  • A Me First egy erős, merész és nőies illatkompozíció, amely a török rózsa akkordjainak és az egzotikus licsi tónusainak köszönhetően magabiztosságot sugároz. A virágos illatcsaládba tartozó, meleg fűszeres, friss, aromás illatfelhő, amely arra emlékeztet, hogy néha önmagunkat kell előtérbe helyeznünk.

 

Találd meg kedvenc új illatod, és hozd ki magadból a legtöbbet 2023-ban is! ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Illatajánlók Újdonságok
Az oldal tetejére