Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

VIP-Parfüm Oscar Gála - Díjátadó

1.) Legjobb női főszereplő
Carolina Herrera Good Girl Légere
 
Ebben a kategóriában 2018 legjobb női parfümjei versenyeztek, amiből végül Carolina Herrea újabb cipőcsodája került ki győztesen, olyan illatokat maga mögé utasítva, mint a GUCCI Gulity Absolute, vagy Nina Ricci Bellája. 
 
 
2.) Legjobb férfi főszereplő
Paco Rabanne 1 million Lucky 
A férfiaknál egyáltalán nem volt meglepő az eredmény, hiszen a 1 million már régóta vezeti az eladási listákat, és várható volt, hogy az új változat is bekerül majd a top kedvencek közé, ezzel leszorítva a trónról a Chanel, Hugo Boss, és Yves Saint Lauren jelöltjeit. 
 
 
3.) Legjobb rendező 
Chanel 
Ebben a kategóriában azon márkák mérhették össze tudásokat, akik a legtöbb, legegyedibb parfümöt adták ki tavaly. Ti pedig úgy ítéltétek meg, hogy a szobrocska a Chanel divatházat illeti meg.
 
 
4.) Legjobb eredeti forgatókönyv 
Christian Dior Joy 
 
Ebben a kategóriában azon illatok versenyeztek, akik valami teljesen újat tudtak nyújtani, nem pedig valaminek az adaptációi. Szoros volt a verseny, de végül Christian Dior Joy illata kapta meg az első helyért járó díjat. 
 
 
5.) Legjobb adaptált forgatókönyv 
Carolina Herrera Good Girl Légere
 
Úgy látszik a szavazók nagyon megkedvelték Carolina Herrera cipő csodáit, ugyanis ebben a kategóriában szintén a Légére vitte haza a fődíjat. Ez a csoport pont az előző ellentéte, ebben az esetben azokra lehetett szavazni, akik már egy meglévő illat újragondolt változatai.
 
 
6.) Legjobb látvány 
Chanel No. 5 Red
 
Hihetetlen, de itt is majdnem bezsebelte a harmadik díjat is Légére, de végül a Chanel no.Red vitte el a legjobb látványért járó díjat. 
 
 
7.) Életműdíj 
Chanel no. 5
 
Ebben a kategóriában a 20+ éves kiadású, de még ma is népszerű illatok versenyeztek. Talán ez az a csoport, ahol szinte borítékolható volt a Chanel legendás illata, a NO. 5 győzelme, ami az első mesterségesen előállított illat, és mai napig töretlen népszerűségnek örvend. 
 
 
 
Köszönjük, hogy velünk tartottatok és hogy szavaztatok! Összességében azt kell, hogy mondjuk, hogy a Chanel tarolt, ugyanis három kategóriában is elvitte a Oscart. Őt követi két szobrocskával Carolina Herrera Légége Good Girl adaptációja, illetve 1-1 díjat Paco Rabanne és Dior is be tudott zsebelni. Gratulálunk a győzteseknek!
 

Keresés