Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Úticélhoz parfümöt? Ezeket az illatokat válaszd, ha ezekre a helyekre utazol

Úticélhoz parfümöt? Ezeket az illatokat válaszd, ha ezekre a helyekre utazol

Egy hely szelleme egy olyan varázslat, amit nehéz szavakba önteni. Egy érzés, a színek, formák és illatok keveréke. Ami pedig az illatokat illeti, szerencsénkre sokan megpróbálták már bizonyos városok, országok atmoszféráját palackba zárni. Mi sem egészíthetné ki tökéletesebben egy utazás élményét, mint azt a parfümöt viselni, ami eleve az ottani hangulatot hordozza, így akár még inkább otthon érezhetjük magunkat. A továbbiakban kifejezett úticélhoz ajánlunk nektek a hely szellemével átitatott parfümöket. 

Róma

Az olasz fővárosban minden irányban körül vesz minket a történelem, az elmúlt évszázadok építészeti alkotásai, a művészetek és egy igazán jó kávé. Csodálatos ételek finom illatától, az olaszok hangos és szenvedélyes szavától, a szieszta édes mámorától terhes a levegő.

Az illatcsalád, ami a római életérzés palackozásával foglalkozik, Laura Biagiotti nevéhez fűződik és rengeteg termékvariáció közül válogathatunk. A Laura Biagiotti Roma parfümök üvegezése maga is a római kori építészetből merít ihletet, mégis a benne rejlő cseppek hozzák csak igazán felszínre Róma igazi arcát.

Laura Biagiotti Roma férfi és női parfüm

Egyéb “római” illatok: 

 

Párizs

A fények városa, amely kivilágított sugárútjairól kapta a nevét. A szerelmesek úticélja, ahol a romantika első kézből garantált a Szajna partján. A divat és a művészetek gyűjtőhelye, ahol minden jelentősebb divatháznak butikja van a Champs Élysée-n, ahol még pályaudvarból is múzeum lett, és ahol az Eiffel torony uralja a látképet. Ez a francia főváros, ahol nem elég csak különlegesnek lenni, hogy kitűnj a tömegből. 

Yves Saint Laurent Mon Paris (Az én Párizsom) kollekciója ezt a sikkes és romantikus kisugárzást tette meg parfümjei alapanyagául, melynek minden változatát más és más szinte öltöztető kiegészítő ékesíti, és a rózsaszín különböző árnyalataiban pompázik.

Egyéb “párizsi” (nem, nem a húskészítmény :P, bár lehetnek élethelyzetek, ahol egy ilyen parfüm is megállná a helyét…) illatok: 

 

New York

Az igazi nagyváros magával ragadó pezsgése, a divat, a siker és az ambíciók fellegvára New York megszámlálhatatlan felhőkarcolójával, amik maguk is azt üzenik, hogy a határ a csillagos ég. Fiatalság, energia, az amerikai álom megtestesülése. 

Carolina Herrera 212 VIP NYC kollekciója pedig ezeket a dús érzelmeket hivatott illattá csomagolni. A különlegesség érzésének hajhászása és a megkülönböztetettség szimfóniája, a stílus, a tettrekészség és az élet habzsolására ösztönző város esszenciája. A termékvonal megannyi változatában garantáltan megtalálod a hozzád legjobban passzoló variációt.

Carolina Herrera New York VIP 212 parfümök

Egyéb “new york-i” illatok:

 

London

Az angol főváros, amely a Temze partján terül el, és nem éppen kellemes időjárásáról, tartalmas reggelijéről, fordított közlekedéséről, piros kétemeletes buszairól, 5 órai teájáról és a királynő rezidenciájáról híres többek között.  Egyúttal megannyi híres híd, emlékmű, múzeum és divatház otthona is. 

Otthona például a Burberrynek is, amely időtálló, egyedi, kockás textil mintájával írta be magát a divattörténelembe. A Burberry London parfüm kollekció pedig a londoni, nagyvárosi élet és a brit elegancia megtestesítője, amely üvegéről természetesen nem maradhat el a híres Burberry minta. 

Egyéb “londoni” illatok:

 

Meghoztuk a kedved valamelyik városhoz? És valamelyik parfümhöz? Bár abban biztosak vagyunk, hogy akármerre is jársz, mindig nálad van a kedvenc illatod, miért is ne válassz egyet kifejezetten az úticéloddal összhangban?!  ;)

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Illatajánlók Nyaralás
Az oldal tetejére