Termékek Menü

Újdonságok 2018 év elején

 

Bottega Veneta Knot Eau Absolue - Nincs dátum


A Knot Eau Absolue a 2014-es Bottega Veneta Knot második flankerje a 2015-ös Knot Eau Florale után. Az eau Absolue-ról azt állítják, hogy az eredeti Knot egy gazdagabb, nagyobb luxusérzetet kölcsönző változata lesz.
Az illatjegyei között megtalálható lesz a mandarin, neroli, méz, musk, és a tonkabab.

 

 


 

 Christian Dior Poison Girl Unexpected - 2018 Február

Christian Dior teljesen váratlanul indította el 2016-ban Poison Girlt. A 2016-os Poison Girl sokkal inkább lett a fiatal vagány csajos illat, az eredeti 1985-ös Poison kifinomult nagyvilági nőjének illatától elszakadva. A 2016-os év egyik nagy izgalmát hozta az illat. Imádtuk!

A Poison Girl Unexpected követi a Poison Girl által elindított vonalat, virágos illatát extra gyömbérrel turbózzák majd fel, várhatóan nagyon izgalmas végeredménnyel. Ha szereted a különleges illatokat.. akkor ez “instant get” kategória.

 

Giorgio Armani Acqua di Gió Absolu - 2018 Január

Az Acqua di Gió Absolu az 1996-os nagyon nagy sikerű és évek óta a Best Seller listát Acqua di Gió új flankere        lesz. Kezdenek vészesen fogyni azok a márkák akiknek nincs valamilyen “Abszolút” illatuk.

Az Acqua di Gió Absolu-t Albert Morillas parfümművész követte el és nem kisebbet állít róla, mint
“ ez az illat egyesíti az erdőket a vizekkel”. Az illat egyszerre lesz fás és vizes jegyekkel telített és éppen ezért várjuk nagy izgalommal, kiváncsiak vagyunk az erdő és a tenger uniójára.


Issey Miyake L’eau D’issey Pure Le Nectar de Parfum - 2018 első negyedév

Az 1993-as L’Eau D’issey volt az az illat, amely Issey Miyake-t felhelyezte az illatok térképére. Az illat azóta számos flankert megélt, közöttük talán a legkiemelkedőbb a 2016-os Pure volt. Egyszerű és kifinomult illata új életet lehelt a márkába és felnőtt a klasszikus eredeti mellé. A Pure Nectar ennek a flankernek lesz a flankere ( flanker flankere :D ), az elvárások nagyok, de Fanny Bal és Dominique Ropion neve garancia a sikerre és egy kiváló illatra. 

 
 

Prada Candy Sugar Pop - 2018 Február

Az évi egy Candy idén sem marad el. Mi újat tud majd nyújtani a Candy Sugar Pop nevű új illat, egy olyan korban, ahol egymást érik a már-már émelyítően édes cukorkaillatok? Februárban kiderül, hogy sikerül-e ismét marandót alkotnia a Candy szériának. Akik gyűjtik a sorozatot azoknak kötelező, akik kiváncsiak, hogy mit rejthet ez a vidám színekben pompázó doboz, azoknak is érdemes egy próbát tenniük.


 
 


Salvatore Ferragamo Amo - 2018 Február

Vannak márkák és illatok, amelyek Magyarországon bántóan kevés figyelmet kapnak és méltatlanul népszerűtlenek. Sajnos Salvatore Ferragamo is ezek közé tartozik, holott van rengeteg klasszikussá vált illatuk és az elmúlt években is tudtak extrát letenni az asztalra. ( teljes Signorina sorozat zseniális)
Az Amo egy szenvedélyes szerelmes illat lesz, amelyben jázmin, fekete ribizli, rozmaring, rebartbara és vanília is megtalálható lesz. Az illat arca Suki Waterhouse színésznő lesz.
Ti melyiket várjátok legjobban, írjátok meg nekünk Facebookon! 

https://www.facebook.com/VIPparfumhu/