Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Top 12 parfüm a Z generáció körében

Top 12 parfüm a Z generáció körében

Augusztus 12-én ünnepeljük a fiatalok világnapját, amely napon Ti, kedves fiatalok lehetőséget kaptok arra, hogy felhívjátok a figyelmet a társadalomban elfoglalt szerepetekre, jogaitokra, nehézségeitekre.

E jeles nap alkalmából úgy döntöttünk, hogy a ti igényeitekre és szokásaitokra támaszkodva, valamint az általatok követett trendek alapján összegyűjtjük azokat a legnépszerűbb parfümöket, amelyek minden kamasz és fiatal felnőtt polcának nélkülözhetetlen elemei.

Igyekeztünk mindenki számára megfelelő illatot hozni, figyelembe véve a Z generáció tagjainak különböző élethelyzeteit, mint például az első szerelem vagy a mának élő, szabadlelkű típusokat is.

A következő sorokban olyan parfümöket mutatunk be, amelyek könnyű, vidám és bájos aromájuknak köszönhetően tökéletesen reprezentálják a gondtalan fiatalságot és spontaneitást.

Habár csak fél lábbal, de még éppen beleestél a Z generációba, akkor a következő parfümök neked szólnak.

 

1. Marc Jacobs Daisy EDT női

Marc Jacobs Daisy illata egy százszorszépekkel teli virágparadicsom, amely a nagyon fiatal, optimista, játékos és elegáns nők számára készült. Egy elragadó virágos-fás illatkompozíció, amelyben először az erdei szamóca jegyei, valamint a grapefruit és az ibolya levél akkordok tökéletes összhangja öleli körül viselőjét, majd kibontakoznak a gardénia és a jázmin elragadó akkordjai. Mindezt az érzéki pézsma és a mámorító vanília egészíti ki. Annak fényében, hogy ez egy könnyű, citrusos és friss illat, ez az egyik legmegfelelőbb választás egy tizenéves lány számára, nem is beszélve a gyönyörű százszorszépekkel díszített kupakról, és a csinos üvegcséről, amely remekül mutat minden pipereasztalon.

2. Nina Ricci Nina EDT női

Nina Ricci jó hangulatot és energiát árasztó illata a Nina, amely kifinomultságot, gyengédséget és érzékiséget testesít meg, akár egy modern tündérmese. Vidám, izgalmas élményekkel teli, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amely tökéletesen szemlélteti a fiatal generációt. A pompás, piros üvegalmába zárt illatfelhő olyan lányok számára készült, akik boldogok, szeretnek nevetni és szeretik osztogatni a boldogságot. Akinek jól jönne egy kis optimizmus, az még véletlenül sem mehet el ezen illat mellett.

3. Ralph Lauren Polo Blue EDT férfi

A Polo Blue egy könnyű, klasszikus, aromás-fougere illatkompozíció, amelyben a vizes és fás jegyek keveréke tökéletes elegyet alkot. A stílusos üvegcsébe zárt illatfelhő a kék ég végtelen szabadságát, az óceán energiáját és a levegő élénkítő fuvallatát idézi. Kiválóan alkalmas egy fiatal, „kezdő parfümös” fiúnak, ugyanis friss és egyben érett érzést ad, amely nem túl erőteljes. Energikus, akárcsak egy tízes éveiben járó kamasz fiú.

Evezzünk most egy kicsit más partokra, a Z generáció aktív, bulizós, minden percben kalandra kész tagjai felé. Számotokra élettel teli, energikus illatok kellenek, akárcsak ti magatok.

4. Bulgari Omnia Pink Sapphire EDT női

Az Omnia Pink Sapphire az igazán spontán életet élő nők illata, amely azt üzeni, hogy kezdjünk minden napot vidáman és ugorjunk bele minden körülöttünk lévő lehetőségbe. Élénk, merész, virágos illatkompozíció, amely a frangipáni, a csillogó pomelo és a vaníliás pézsma esszenciáját ragadja meg. Élettel teli, pezsdítő citrusfélék és egzotikus virágok szeszélyes kombinációja, amely minden partyban magára vonzza a figyelmet, és minden kihívás előtt megfelelő löketet ad annak teljesítésére. 

5. Calvin Klein CK IN2U EDT női

Calvin Klein-től az IN2U a fiatal nők és lányok féktelen szabadságát emeli ki. Könnyű, púderes, orientális-virágos illat, amely a friss citrusos jegyekkel és a kaktusz érdekes jegyeivel a szabadság és a világ felfedezésére buzdító vágy érzését fejezi ki. Ez a kellemes, energikus illat tökéletes azon fiatal lányok és nők számára, akik keresik a kalandokat, utazásokról álmodoznak, szívesen ismernek meg új helyeket, országokat és embereket.

6. Calvin Klein CK Truth EDT férfi

A Calvin Klein CK Truth egy erős, férfias és vonzó illatkompozíció, amely azon férfiak számára készült, akik merész, jellegzetes és kívánatos illatra vágynak. Szó szerint varázslatos illat, amelynek minden nő megadja magát. Olyan légkört hoz létre viselője körül, amelyben a frissesség, a pajkosság és a csábítás az uralkodó elem. Ez az illat a domináns, szexi férfiakat képviseli, akik minden akadályt leküzdenek, és amit elterveznek, azt meg is valósítják.

 

Ha a Z generáció „idősebb” tagjait képviseled, tehát a bulihelyek nézegetése és a videójátékok helyett  öblítők szaglászásával vagy használt autók nézegetésével töltöd a szombat délutánt, akkor a következő illatok neked szólnak.

7. Versace Bright Crystal EDT női

A Bright Crystal egy érzéki, gyengéd, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelynek középpontjában az elragadó bazsarózsa és magnólia áll. A szemet gyönyörködtető, kristálytiszta üvegcsét egy drágakőre emlékeztető kupak díszíti, amely azonnal felhívja magára a figyelmet. Finom és tiszta illatfelhő, amelyben a legérzékibb virágos és gyümölcsös jegyek keverednek. A nőiesség csúcsa, amely tökéletes társ egy érett, fiatal felnőtt nő mindennapjaiban.

8. Clinique Happy EDT férfi

A Clinique Happy minimalista üvegcséje olyan pillanatokat rejt, mint egy boldog mosoly, örömkönnyek, egy rég nem látott baráttal való találkozás, tiszta szívből kitörő kacagás. A citrusos-aromás illatfelhő minden cseppjéből vidámság és fiatalos frissesség árad. A fiatal felnőtt lét során sokszor vágyott kívánságunkat teljesíti ez az illat, vagyis azt, hogy energiával és örömmel tölt fel. Jöhet bármilyen nehézség, a Clinique Happy mindig megnyugtatja az elmét és jó hangulatot áraszt. A boldogság illata, amely nemcsak viselőjére, hanem a környezetére is pozitív hatást gyakorol.

 

Ti, akik a Z generáció tagjai közé tartoztok, igen szerencsések vagytok abból a szempontból is, hogy néhányatokra éppen most talált rá az első szerelem, vagy még javában dúl, ujjatokon az eljegyzési gyűrűvel. Ha kedveled a romantikát, akkor ezeket az illatokat is kedvelni fogod.

9. Ralph Lauren Romance EDP női

A Romance a romantikus szerelem és a meghitt pillanatok illata, tele örömmel, boldogsággal és végtelenül pozitív aurával. Rejtélyes, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyben a rózsa akkordok a citrusos olajokkal keveredve szokatlan, egyedi dallamot hoznak létre, a romantikus fehér ibolya langyos virágai pedig csendes kecsességet adnak a parfümnek. Ez az illat valóban három méterrel a felhők fölé repít.

10. Zadig & Voltaire This is Love! EDT férfi

Zadig & Voltaire This is Love! fás-aromás illata új formában mutatja be a szerelmet. Az élénksárga szélű üvegcse egy csábító hangot reprezentál, és a perzselő szerelem, az érintések, valamint a csókok esszenciáját rejti magában. Egy érzelmekkel teli, szenvedélyes illat, amelyben a frissítő bergamott, a narancsvirág és a férfias szantálfa jegyek tökéletes összhangot alkotnak. 

 

Ha pedig a Z generáció azon tagjai közé tartozol, akik koruknál érettebbek, hajtja őket a vállalkozó szellem, és mindent megtesznek a siker és tehetségük kibontakoztatása érdekében, akkor az utolsó két illat neked szól.

11. Lancome La Vie Est Belle EDP női

A La Vie Est Belle egy édes, virágos-gyümölcsös-gourmand illatkompozíció, amelynek alapkoncepciója, hogy életünket saját magunk akarata szerint éljük. Az elegáns, nyakán ezüstszínű szalaggal díszített üvegcsében rejlő illatfelhő egyfajta életszemléletet testesít meg, amelyet a kis dolgokban való öröm ihletett. Az illat középpontjában az írisz elragadó akkordjai állnak, amelyet a narancsvirág és a jázmin tónusai vesznek körül. A természetes és egyszerű szépség szimbóluma, amely tökéletes választás egy öntudatos és szabad nő számára, aki saját útját követve nem szeretne alkalmazkodni a közösség elvárásaihoz és a szabályokhoz.

12. Christian Dior Sauvage EDP férfi

Christian Dior Sauvage illata egy orientális-fougere illat, amely a perzselő sivatag felett feltűnő kék alkonyat hangulatát örökíti meg. Intenzív, érzéki, titokzatosan erőteljes illatkompozíció, amely magabiztos és céltudatos férfiak számára készült. A férfias üvegcse is sugallja azt a határozottságot, amelyre minden fontos döntés során szükségünk van. Vaníliás árnyalatú illat, amely  tökéletes társ lehet érett férfiak számára.

 

Az oldal tetejére