Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Télapó itt van, hó a subája… és finom az illata!

Télapó itt van, hó a subája… és finom az illata!

A zsákja mindig teli, a ruhája piros, a szakálla nagy, a gyerekek imádják és évről évre izgatottan várják. Valljuk be, titokban a felnőttek is, hiszen hátha nekik is hoz egy kis meglepit. Ki másról is lehetne szó, mint a Télapóról? Márpedig egy ilyen VIP vendég, akit világszerte ekkora érdeklődés övez, mindig fess és ápolt, emellett természetesen illatos is. Szippantsunk most bele a télbe! Mutatunk néhány olyan parfümöt, amelyet a Mikulás is bármikor boldogan fújna magára! No és persze az urak saját maguknak, a hölgyek pedig kedvesüknek bátran beszerezhetnek egy-egy mennyei, illatos kiegészítőt. Csokorba gyűjtöttük azokat az aromákat, amelyekbe biztosan első szaglásra beleszeretünk. Reménykedjünk, hogy valamelyik csoda a csizmánkban landol hamarosan.

Első bemutatkozónk a Hugo Boss The Scent. A Boss-férfi számára a csábítás művészet, amelyhez hozzátartozik a várakozás és a feszültség. A Boss-férfi felkorbácsolja a nő érzékeit. Ehhez pedig elengedhetetlen a The Scent is, a parfüm, amelyet a Hugo Boss tervezői a gyömbér, a levendula, a bőr és a maninka gyümölcs felhasználásával készítettek. Olyan férfiak illata, akik tudják, mit akarnak és meg is szerzik! Céltudatosak és energikusak, akár a Mikulás. 

 

 

A Carolina Herrera 212 VIP egy igazi luxus termék. És tökéletesen illik a téli hangulathoz, a Télapó is szívesen viselné. 2011 óta elérhető ez a nagyszerű parfüm, amely megjelenésében elegáns és férfias, erőt és biztonságot sugároz. Összetevőit gondosan válogatták össze, a gyömbéren és kaviáron kívül a lime, a maracuja, a menta, az ámbra és a bőr is szerepet kapott. Hibátlan lett a végeredmény, magabiztos férfiak tökéletes kiegészítője került a polcokra. Na és persze, kedves Uraim, ha egész évben jól viselkedtek, még az is előfordulhat, hogy a nagyszakállú december hatodikán becsempészi az ablakba ezt a nagyszerű parfümöt. Egyébként, ha a Télapónak esetleg belefér az idejébe és elmegy bulizni, akkor biztosan ő maga is ezt választja éjszakára.

Hétköznapi elegancia, dinamika és erő. Ez a Giorgio Armani Code Ice. 2014-ben érkezett a nagyközönség elé ez a nagyszerű illat, amely citromot, mentát, gyömbért, levendulát és muskátlit tartalmaz. Rendkívül friss és figyelemfelkeltő parfüm, ideális választás lehet bármilyen alaklomra, akár egy hűvös őszi-téli estén is bevethető. Természetesen az év többi részében sem kell a szekrény mélyére süllyesztenünk. De ne felejtsük el, nem való mindenkinek, egy Armanit ugyanis tudni kell viselni! 

És végül, de nem utolsósorban, nem hagyhatjuk ki összeállításunkból a Paco Rabanne BLack XS Iggy Pop EDT-t. Fahéj, méz, citrom és narancsvirág. Tökéletes aromák egy összebújós, romantikus, havas estéhez. A Paco Rabanne alkotói is így gondolták, majd megspékelték az egészet egy kis labdanummal és bőrrel, hogy a végeredmény egy valóban ellenállhatatlan parfüm legyen: a Black XS Iggy Pop Edt. 2014-ben indult hódító útjára, és természetesen, ahogy szinte minden úriember, a Mikulást is bármikor szívesen fújná magára. 
Te melyiket választanád?

 

Keresés