Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Kiwisun

Extra barnulás Kiwi sun napozókrémmel

Szívesen jársz szoláriumba a mindennapokban, hogy csodálatosan barna bőrárnyalattal büszkélkedhess? Nos, akkor bizonyára nagy figyelmet fordítasz arra, hogy milyen termékeket használsz bőröd védelme érdekében. Sokan elfeledkeznek arról, hogy a napozáshoz hasonlóan a szoláriumozás is veszélyes lehet, amennyiben a bőr nem kapja meg azt a szintű védelmet, amire szüksége van. Ez abban az esetben fokozottan igaz, ha érzékeny a bőröd, és nem kell sok ahhoz, hogy kiszáradjon vagy leégjen. A Kiwi sun napozókrém számodra is remek választásnak bizonyulhat, ha olyan terméket szeretnél használni, ami maximálisan támogatja a barnulásodat, emellett pedig a megfelelő hatóanyagokkal táplálja, hidratálja és védi a bőrödet.

Tény, hogy a szoláriumban töltött percek nem tűnnek olyan hosszúnak, hiszen átlagosan csupán 10-15 percet szokás bent tölteni, ez az idő azonban bőven elegendő ahhoz, hogy károsodást szenvedjenek a bőrsejtek. Ennek elkerülése érdekében született meg a Kiwi sun napozókrém, aminek a pozitívumait hosszasan lehetne sorolni. Ami viszont mindenképp szót érdemel az az extra barnító, bronzosító hatás, amivel elképesztően mély árnyalatokat lehet elérni. Ez persze még nem lenne elegendő ahhoz, hogy a Kiwi sun napozókrém a felhasználók kedvencévé váljon, hiszen ehhez még a shea vaj, illetve a növényi olajok által kifejtett hatás is társul, aminek következtében a bőröd elképesztően puha és selymes tapintású lesz. Ne habozz, add le a rendelésed, ha ugyanis azt szeretnéd, akkor ez a különleges termék akár most azonnal a tiéd lehet!

Az oldal tetejére