Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Pure Antibakteriális kézfertőtlenítő gél 100ml

Ár:
1.890 Ft
Elérhetőség: KÉSZLETEN
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Csaba-1

Leírás és Paraméterek

Antibakteriális kézfertőtlenítő gél, amelyet bárhová magaddal vihetsz. A gél a baktériumok közel 99 %-át eltávolítja kézről, ugyanakkor segít a fertőzések elkerülésében.

 

  • Új formula
  • Illatmentes
  • Gyorsan elillan
  • Kompakt méret
  • Használható gyermekek kezének megtiszítására is
Űrtartalom:
100 ml
Kiszerelés:
Tubusos
Tubus színe:
Áttetsző

Gyártói állásfoglalás a 125ml-es és 100ml-es termék kapcsán: 

A fogyasztóvédelmi vizsgálattal kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom:
A megállapítás kizárólag a termék 125ml-es kiszerelésű, egy régebbi LOT számú tételére vonatkozik (JE124684). A vizsgálat a következő megállapítást tette: az indikátor mikrobák egyik fajtája esetében (S.aureus) a termékünk 30 másodperc alatt csökkentette ugyan a mikróba számát, de nem az elvárt 5 nagyságrenddel. A többi vizsgált mikróba esetében termékünk a követelményt kielégítette. A vizsgálati eredményből nem derül ki, hogy termékünket hígítva, vagy hígítatlanul használták, és olyan vállalkozónál vették a mintát, aki a terméket nem közvetlenül cégünktől szerezte be. Ezért a termék minőségének romlása véleményünk szerint az értékesítési láncban történhetett, ennek kivizsgálását el fogjuk végezni. Az érintett LOT számú termékből raktárkészlettel nem rendelkezünk, azt a forgalomból be fogjuk szerezni, és független akkreditált laboratóriummal a vizsgálatot el fogjuk végeztetni. Minőségirányítási rendszerünk alapján szúrópróba szerűen vizsgáltatjuk a gyártási tételeinket, és kifogásolt eredményt idáig nem tapasztaltunk. Tájékoztatásul csatoljuk a legújabb LOT számú termékünk vizsgálati eredményét, amely minden szempontból megfelelő. 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés