Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Parfümök, amikhez biztosan nem kell Illatgarancia

Parfümök, amikhez biztosan nem kell Illatgarancia

Ebben a cikkben olyan parfümöket mutatunk be Nektek, amelyek esetében szinte biztos, hogy nem lesz szükségetek a VIP Parfüm Illatgaranciára, azaz szinte nincs olyan másik parfüm, amire szívesebben lecserélnétek.

De mi is az az Illatgarancia? Mire jó és miért nem lesz rá szükséged?

Az Illatgarancia azt jelenti, hogy ha az általad vásárolt illat mégsem tetszik, lehetőséged van 14 napon belül jelezni felénk, és mi visszavesszük a parfümöt, amit egy levásárolható kupon formájában másikra cserélhetsz, de kizárólag abban az esetben, ha még csak 1-2x fújtál belőle.

A továbbiakban azokat a parfümöket soroljuk fel Nektek, amelyek illata garantáltan elnyeri a tetszéseteket. Kiemelkedő teljesítményüket és kedveltségüket több kutatás is alátámasztotta, valamint egyes illatok kedveltségét nemcsak más kutatások, hanem egy korábban általunk végzett kutatás is egyértelműen megerősítette.

Legkedveltebb női illatok:

Coco Chanel Mademoiselle

 

Legkedveltebb férfi illatok:

Davidoff Cool Water

 

Bátran ajánljuk az előzőekben felsorolt illatok választását, ugyanis ezekkel nem lehet mellényúlni, az Illatgaranciát pedig inkább használjátok arra, hogy kipróbáljatok valamilyen számotokra még ismeretlen, de izgalmasnak ígérkező parfümöt! ;) 

 

Az oldal tetejére