Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

A legfrissebb őszi parfümök 2022-ben

A legfrissebb őszi parfümök 2022-ben
Amikor a meleg tavaszi és nyári napok véget érnek, az ősz közeledtével hűvösebbé válnak a napok. Nemcsak a természet ölt új ruhát magára, hanem egyes illatok is. Ahogyan a természet új színekben kezd el pompázni, érdemes új, az évszak hangulatához és jellemző időjárásához passzoló illatra cserélni a parfümjeinket, ugyanis az őszi parfümök jelentősen különböznek a melegebb tavaszi és nyári hónapok illataitól.

Az ősz beköszöntével el kell búcsúznunk citrusos, vizes, gyümölcsös illatainktól, és valami jellegzetesebb, erőteljesebb kompozícióra érdemes váltanunk. Ezekben a hűvösebb hónapokban már azon parfümök kerülnek előtérbe, amelyekben olyan összetevők dominálnak, mint a vanília, a tonkabab, a pézsma, a borostyán és a fűszeres jegyek, tehát a melengető, érzéki és mélységet kölcsönző összetevőkre alapuló illatok.

A továbbiakban 2022 legjobb, érzékiséggel, energiával és szenvedélyes aromákkal teli őszi illatait ismerhetitek meg, amelyek kiválóan érvényesülnek az ezen évszakban jellemző időjárási körülmények között.

 

Őszi illatok nőknek:

1. Lancome Oui La Vie Est Belle EDP

A Lancome Oui La Vie Est Belle egy érzéki, addiktív, virágos-gyümölcsös-gourmand illatkompozíció, amely az elragadó damaszkuszi rózsa és a nőszirom ragyogó akkordjait, valamint a friss málna és a fűszerességéről ismert rózsaszín bors jegyeit emeli ki. Az elegáns üvegcsét az öröm és a boldogság arany tűzijátékával díszítették, amely arra ösztönöz, hogy ünnepként éljük meg az élet minden pillanatát, és mondjunk igent („Oui”) minden lehetőségre. Gazdag és kifinomult illat, amely minden pozitív és mosolygós nő számára tökéletes választás.

2. Hugo Boss Alive Intense EDP

A Hugo Boss Alive Intense illata egy friss, édes, orientális-fás illatkompozíció, amelyben az erőteljes málna akkordok, az izgató vetiver tónusai és az érzékeny benzoin jegyek arra buzdítják viselőjét, hogy bízzon az ösztöneiben és ne féljen engedni a kiszámíthatatlannak. Az elegáns, arany díszítéssel körülvett üvegcsét a málna elragadó színeibe öltöztették, amely alulról felfelé egyre erőteljesebbé válik, kifejezve ezzel is az illatfelhő érzékiségét és merész szellemiségét. Tökéletes választás a bátor és magabiztosságra vágyó nők számára.

3. Giorgio Armani Sí Passione Éclat EDP

Giorgio Armani-tól a Sí Passione Éclat egy púderes, enyhén fűszeres, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyben a lédús bergamott és fekete ribizli akkordok, a lágy százlevelű rózsa és a nőiességet kölcsönző damaszkuszi rózsa jegyek, valamint a könnyed fehér pézsma és a melegséget árasztó madagaszkári vanília tökéletes összhangot alkotnak. Az elegáns, piros színben pompázó üvegcse szenvedélyt és érzékiséget sugall, utalva ezzel a benne rejlő illatfelhő merész mivoltára. Modern nőiességet megtestesítő, inspiráló illat, amely minden nő számára tökéletes választás.

 

4. Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green EDP

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green illata egy érzéki, frissítő, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyet a krémes fügelevél, a kirobbanóan friss körte és zöld mandarin jegyek, a melengető bourbon vanília és a kávé akkordok tesznek igazán egyedivé. Az ikonikus, csillogó üvegcse közepe ezúttal vagány zöld színben pompázik, amely tökéletesen kiemeli az illat jellemét. Új és izgalmas élmények megszerzésére késztető illatfelhő, amellyel minden nő ultranőiesnek érezheti magát.

5. Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum illata egy édes, meleg fűszeres, orientális-virágos illatkompozíció, amely egyben az őszi illatok ékköve is. Olyan összetevők dominálnak a kompozícióban, mint a bourbon vanília melengető akkordjai, a levendula és a sáfrány magával ragadó tónusai, a bergamott és a mandarin lédús jegyei, valamint a tonkabab és a vetiver mélységet kölcsönző akkordjai. Az elegáns üvegcsében rejlő illatfelhő ezúttal sötétebb színekben pompázik, amely az illat erőteljességét sugallja. Tökéletes választás minden modern nő számára.

 

Őszi illatok férfiaknak:

1. Givenchy Gentleman Réserve Privée EDP

Givenchy-től a Gentleman Réserve Privée egy egyedi, vonzó, orientális-vaníliás illatkompozíció, amelyet a mámorító whisky akkordjai tesznek teljessé. Az üvegcse kialakítása és színvilága is a főként férfiak körében kedvelt ital intenzív árnyalatait idézi. A kupaknál még fekete színű, az aljánál pedig már fokozatosan a whisky barátságos színébe megy át. Lenyűgöző kombináció, amely minden elegáns és kifinomult férfi számára tökéletes választás.

2. Paco Rabanne Phantom Legion Collector Edition EDT

Paco Rabanne Phantom Legion illata egy csábító, meleg fűszeres, fás-aromás illatkompozíció, amelyben a függőséget okozó levendula akkordok, az üde citrusos és a szexi vanília jegyek, valamint a mélységet adó vetiver tónusok tökéletes elegyet alkotnak. Az időtlen, merész terepmintával díszített ikonikus üvegcse enyhén füstös illatfelhőt rejt, amely nemcsak viselőjét, hanem környezetét is magával ragadja. Tökéletes választás minden határozott és magabiztos férfi számára.

 

3. Versace Eros Parfum

A Versace Eros Parfum egy friss fűszeres, aromás, orientális-fougere illatkompozíció, amelyben az üde menta jegyek, az édeskés aromájú muskátli tónusok, valamint a férfias tonkabab és borostyán akkordok tökéletes összhangot alkotnak. Az elegáns, ikonikus dombornyomattal díszített üvegcsében rejlő illatfelhő egyedi és érzéki aurát teremt viselője köré. Intenzív és csábító illat, amely minden vezéregyéniség számára ideális választás.

 

Reméljük, hogy ez az összefoglaló megmutatta számotokra, hogy mik az idei év legújabb  kedvencei az őszi évszakra, és mindenki rátalál majd köztük a legfrissebb kedvencére.

Az oldal tetejére