Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Népszerű Versace parfümök - olasz életérzés

A Versace birodalom székhelye

 

 

Gianni Versace élete, annak ellenére, hogy az álmát megvalósította nem volt könnyű. Gyermekként Dél-Olaszország legszegényebb negyedében nevelkedett, később pedig a rákbetegség következtében, tesileg és lelkileg is legyengült. Giannit később meggyilkolták, de szerencsére a név, a márka nem tűnt el végleg, mert a család továbbvitte. Sajnos a gyilkosság inditéka, a mai napig tisztázatlan maradt. 

Gianni szenvedélye a divaton és az ókori történelem és annak mitológiai történetei voltak. A kettőt ötvözve született meg a márka emblémája a medúzafej. A medúza a görög mitólóga szerint egy olyan lény volt, aki mesebeli szépséggel rendelkezett, de aki a szemébe nézett végérvényesen kővé dermedt. Szó szerint vett végzetes vonzerővel rendelkező lényre utalva sugallja a Versace is a márka vonzerejét is. 

 

 

A Versace márka logoja

 

 

Gianni halála után Donatella és Santo Versace vették át a stafétát, míg Santo az anyagi számszerű részeket felügyelte, addig Donatella kreativitásával új lendületre kapott a márka. A családi összetartása és az egész családban jelen lévő tehetség Gianni halála után is megfelelő pályán tartotta az egyik leghíresebb olasz divatházat

A zseniális Versace parfümök útja 1986-ban kezdődött meg, de az igazán különleges illatokat a 90-es években és a 2000-es évek után köszönthettük. A legkedveltebb illatai az Uraknak szánt könnyed esszencia a Versace Pour Homme és a gyümölcsös-virágos parfümök királynője a Versace Bright Crystal. A két illat egyaránt inkább a nyári fülledt nappalok és forró éjszakák elmaradhatatlan kelléke, de arra is alkalmas mindkét illat, hogy felidézzük a nyári napok emlékeit.

 

 

A Versace Pour Homme parfüm plakátja

 

 

 

 

A mi kedvenc Versace Parfümjeink: 

 

Versace Signature (Medusa): 


Nem a legrégebbi Versace illat, ennek ellenére az egyik legklasszikusabb parfümjei közé tartozik. Selymes hatású virágos illat, minden cseppjéből árad a luxus és az elegancia. Az üveg tökéletesen harmonizál az illattal, ugyanazt az eleganciát, letisztultságot és luxusérzést sugározza, amit a parfüm is. A Versace Medusa alkalmi illat, amely ápoltságot és jó ízlést közvetít a külvilág felé. 

 

Versace Bright Crystal: 

 

Annyira szerettem volna ide egy másik illatot írni, mert a Bright Crystalt kiválasztani, olyan sablonosnak éreztem, de nem lehet kihagyni a világ egyik legjobb virágos-gyümölcsös illatát. Energikus, nőies, enyhén púderes, romantikus kompozició. Ez a Versace parfüm egy olyan illat, amitől még a nap is szebben süt, annyira kellemes közérzetet biztosít a viselőjének. Eau de Toilett illathoz képest nagyon tartós és ez a tartósság még tovább fokozható, ha kombináljuk a Bright Crystal tusfürdővel vagy testápolóval. A ragyogó Bright Crystal, olyan sikeres lett, hogy azóta több variációja, újragondolása is napvilágot látott az illatnak. 


Versace Man Eau Fraiche 

 

Könnyed, friss, fiatalos és nem hivalkodó. Van benne egyfajta csibészség és olaszos vagányság. Az Eau Fraiche is minden Versace jegyet magán visel, letisztult és kiforrott minden tekintetben. Bármilyen alkalomra ajánlott, bármilyen napszakban, de télen sajnos nem elég intenzív az illata. 
A parfüm 5ml-s kiszereléstől egészen a 200ml-ig minden méretben megtalálható, úgyhogy praktikussági szempontok és ár-érték arány alapján választók is megtalálhatják a választásukat. 

 

 

A Versace Man Eau Fraiche üvege

 

 

Versace Eros: 

Nagyon modern, igazi reformillat. Citrusosként indít, de leszáradáskor, egy egészen különleges fűszeres illatként viselkedik. Kicsit hasonlít a méltán népszerű Paco Rabanne 1 Millionra, de nem használják olyan sokan, ezért jóval különlegesebbnek hat. Merész, kihívó és vagány egy igazi csajmágnes illat. Ha valami visszafogottat szeretnél, akkor ez nem az az illat! :)

 

 

A Versace Eros plakátja

 

 

 

Neked van már kedvenc Versace illatod, vagy esetleg a Bvlgari parfümöket szereted? A vip-parfüm kínálatában mindkettőt megtalálod!

Keresés