Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü
Ön itt jár: > >

VIP Blog

2019. 06. 07. 11:10:02

Ha valami egészen új illatra vágysz az esküvődön, de még bizonytalan vagy, hogy mit válassz, akkor jó helyen jársz, ugyanis 11 modern menyasszony osztja meg az alábbiakban a tapasztalatait, hogy miért is pont azt az illatot választották, amit, és hogy hogyan bukkantak a nyomukra. Izgalmas lesz ;-)

2019. 05. 17. 14:31:23

Íme az esküvői sorozatunk első része, ahol a "something old" az az a valami régi lesz terítéken. Ennek apropójából összegyűjtöttük 11 menyasszonynak a sztoriját, akik valami klasszikus illatra vágytak a nagy napon! Tarts velünk, és ismerd meg te is lányok történetét, hogy hogy találtak rá az igazira ;-)

2019. 05. 01. 00:00:00

Köztudott, hogy egy esküvő elképesztően sok odafigyelést és óriási szervezést igényel, hogy a nagy nap kirakósának minden darabkája tökéletesen illeszkedjen. A virágok, a zene, a ruhák, annyi momentumból és annyi apróságból áll össze a kép, hogy hirtelen fel sem tudnám sorolni. Ahhoz, hogy minden passzoljon, művésznek kell lenni, de még az sem elég hozzá, hiszen az átlagon felüli szervező és koordinálóképesség is elengedhetetlen. 

A sok tennivaló mellett sokszor egy egy apróság kimarad, vagy épp az utolsó pillanatra halasztódik és a kapkodás eredménye az, hogy olyan a nap fényét emelő és a jó közérzetet javító parányi finomságokra már nem jut az embernek kapacitása. A parfüm tipikusan ezek közé az apróságok közé tartozik. Nyáron megszámlálhatatlanszor hívtok minket ( 90%-ban csütörtökön :) ), hogy hétvégén esküvőnk lesz ajánlotok az alkalomhoz illő parfümöt? Ezúttal megelőzzük a telefonhívásokat és összeállítottunk egy szubjektív listát azokból az illatokból, amelyek a nagy napra tökéletesek lehetnek!

2019. 04. 25. 11:30:00

Közeleg az Anyák napja, s mi ez alkalomból kifejezhetjük örök hálánkat édesanyánk felé. Köszönetképpen a sok gondoskodásért, törődésért és az átvirrasztott éjszakákért összeállításunkban az édesanyákhoz leginkább illő és legfinomabb illatokat válogattuk ki. Meríts ötletet cikkünkből, és válaszd ki az anyukádhoz leginkább passzoló illatot!

 

2019. 03. 19. 14:14:43

1993 óta minden év március 22-én tartják a víz világnapját. A nap célja, hogy felhívja a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére. Ez alkalomból összeszedtük Nektek az általunk legjobbnak ítélt, legnépszerűbb aquás parfümöket! 

2019. 03. 12. 11:08:46

Nyakunkon a március 15.-e, ezért mi is forradalmi hangulatba kerülünk, csak kicsit egy másképp. Arra gondoltunk, hogy összegyűjtünk 10 olyan illatot, amely forradalmasította, és valósággal felforgatta a parfümipart! Több szempont szerint vettük górcső alá ezeket az izgalmas illatokat, míg végül elkészült teljesen a listánk. Készen álltok? :-)

2019. 02. 23. 11:51:40

Ki sem látszol a munkából, vagy csak nincs kedved nőnapi ajándék után rohangálni? A rózsa-bonbon kombót pedig már sokszor elsütötted? Jó hírünk van! A fotelből megrendelheted a legmenőbb nőnapi parfümöt, amitől tuti leesik az álla az oldalbordának. Hogy miért pont parfümöt? Parfüm mindig kell. Elfogy, összetörik, imádják gyűjtögetni őket, ráadásul itt a tavasz, amikor a csajok valamit változtatni akarnak. És inkább a parfümjét cserélje le, mint a haját vágassa le, nem igaz? Máris mutatjuk a legjobb illatokat, amivel garantált sikert arathatsz majd!

2019. 02. 22. 14:26:39
És elérkezett a várva várt nap, ugyanis ma kiderül, hogy kik lettek a nyertesei a VIP-Parfüm Oscar Gálának, amit Ti szavazhattatok meg korábban heteken keresztül. Volt, ahol nagyon szoros volt a verseny, és volt olyan kategória is, ahol messze lehagyta a versenytársait a győztes. Na de nem is húzzuk tovább az időt, lássuk a győzteseket!
2019. 01. 24. 12:48:10
Vészesen közeledik a Valentin nap. Tudod, ez az a nap, amikor a barátnőd arra számít, hogy meg fogod lepni valami szép, romantikus csecsebecsével. Szóval ha nem akarsz a "most meg mi a baj?"  kérdésre egy mérges " SEMMI! " választ kapni, akkor jobban teszed, ha észben tartod február 14-ét :-) Ha pedig az a cél, hogy teljesen levedd a barátnődet a lábáról, akkor válassz egy hozzá illő parfümöt neki ajándékba! Nyugi, nem kell egyedül, segítünk! Összegyűjtöttük a legmenőbb illatokat, amiért tuti, hogy a barátnőd nagyon hálás lesz!
 
2019. 01. 22. 15:46:21

Az év eleje mindig a tavalyi év összegzéséről szól és az új év terveiről. Szerettük volna összegezni a 2018-as évet a parfümtermés szempontjából, de nem úgy, hogy pusztán a mi szubjektív ízlésünket tükrözze, hanem úgy, hogy sokkal-sokkal objektívebb legyen és egy reális képet kapjunk arról, hogy mi történt 2018-ban a parfümök terén. Az izgalom kedvéért egy kis "Oscar" gála keretein belül fogjuk kihirdetni a győzteseket. 

Keresés