Termékek Menü
Ön itt jár: > >

VIP Blog

2018. 12. 07. 10:29:17

Nyakunkon a Karácsony, és biztosan már mindenkinek legalább egyszer megfordult a fejében, hogy ideje lenne már valamilyen ajándékot beszerezni, ha eddig még nem tette meg. Na de mit? Tesszük fel a kérdést. Az egyik legjobb válasz erre pedig az, hogy parfümöt! Mutatjuk is, hogy miért! 

2018. 11. 15. 13:15:52

Egy korábbi bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legmenőbb férfi illatokat 15.000 forint alatt, ahol 5 szuper parfüm szettet ajánlottunk. A mai bejegyzésben azoknak szeretnénk kedvezni, akik valami igazán különleges és exkluzív ajándékkal szeretnének kedveskedni a családjuk férfi tagjainak. Íme hét illat, amivel hamisítatlan luxus életérzést csempészhetsz a fa alá az ünnepekor. 

 

2018. 11. 13. 14:26:55

Karácsonyra sokan szeretnek parfümöt ajándékozni a családtagjaiknak, nem véletlenül, hiszen szinte mindenkit levesznek a lábukról ezek az illatos meglepetések. A múltkori bejegyzésben olyan parfüm szetteket gyűjtöttünk össze, amik 15.000 Ft alatt is már elérhetőek, most azonban szerettünk volna egy exkluzív parfüm összeállítást készíteni Nektek, hogy igazi luxus meglepetésekkel ajándékozhassátok meg a szeretteiteket. 

2018. 11. 08. 10:01:51

Közelednek az ünnepek, és ilyenkor már sokan nekiállunk gondolkozni, hogy vajon mivel is lephetnénk meg a családtagjainkat. A parfüm egy igazán klasszikus meglepetés, minden női szívet megdobogtat, hát még hogy ha egy egész szettben kaphatja meg a kiszemelt a kedvenc illatát. Ezúttal összegyűjtöttünk 5 női parfümcsomagot 15.000 Ft alatt, amivel örömet szerezhetsz a családod hölgy tagjainak!

 

2018. 11. 06. 12:39:53

Közelednek az ünnepek, és ilyenkor már sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon mivel lehetne majd megajándékozni a szeretteiket. A parfüm egy klasszikus ajándék, szinte mindenkinek örömet lehet vele okozni, különösképpen, ha még valami kis extra is jár hozzá, mondjuk egy testápoló, vagy egy tusfürdő a kedvenc illatunkban. Éppen ezért összegyűjtöttünk 5 menő férfi parfüm szettet 15.000 Ft alatt, amivel meglepheted majd a család férfi tagjait.

2018. 10. 15. 20:39:14

Rengeteg parfümöd van, de nem tudod, hogy melyiket használd? Nem akarsz túl sok lenni, de észrevétlen sem? Fogalmad sincsen, hogy milyen illatokat kedvelnek a férfiaknak? Segítünk! Megkérdeztük a pasikat, hogy mely parfümökkel lehet őket elcsábítani! Íme a lista:

 

2018. 10. 09. 13:20:49

Mindig is bizonytalan voltál, hogy az általad választott illat vajon elnyeri-e a szebbik nem tetszését? Titokban arra vágysz, hogy lenyűgözd szíved hölgyét egy illattal, amit veled tud majd azonosítani? Viselnél parfümöt, de fogalmad sincsen, hogy melyiket válaszd? Ha a válasz igen, akkor jó hírünk van, ugyanis összeszedtük a hölgyek által legjobbnak ítélt férfi parfümöket, amikkel szinte lehetetlen mellé lőni! Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor mindenképpen szívleld meg a lenti listát, a siker garantált!

2018. 03. 19. 11:41:41

Húsvét és az illatok hazánkban érthető módon teljesen egybeforrtak, köszönhetően a húsvéti locsolkodásnak köszönhetően. Ma már csak elvétve találkozhatunk e néphagyomány eredeti formájával, amikor a legények az eladósorba kerülő lányokat friss kútvízzel nyakon zúdítanak, mennyivel humánusabb az az urbánus szokás, hogy illatos vízzel, azaz kölnivel hintik meg a lányokat, asszonyokat. Viszont ennek a szokásnak köszönhetően terjed el az a pejoratív jelző a köznyelvben, miszerint egy erőteljes, de kevésbé kellemes illatot „bűzlik, mint a húsvéti kölni” illetnek. Pedig ennek nem feltétlenül kellene így lennie. Tudjuk, hogy vannak olyan húsvéti kölnik, amelyek apáról fiúra szállnak a családban, és valóban nem éppen kifinomult illatúak, de ma már az a trend figyelhető meg, hogy a locsolni kívánt legények és urak – tekintettel a lányokra, hölgyekre – jó benyomást keltve, bizony külön erre az alkalomra minőségi parfümöt vásárolnak. Már ha egyáltalán otthon találnak valakit, hiszen a legtöbb család ilyenkor az aktív pihenést, szórakozást választja, húsvéti programok százai várják az érdeklődőket, melyeket érdemes egy-egy jól megválasztott illattal megkoronázni. 

2018. 03. 02. 13:47:54

Alig pár nap és itt a Március 8., amikor a szívünknek kedves hölgyeket ünnepeljük - az ilyenkor klasszikus virágcsokor és más apró figyelmességek mellé - vagy helyett - egy jól megválasztott parfümmel is örömet okozhatunk. Mai bejegyzésünkben olyan illatokat gyűjtöttünk össze, amivel biztosan sikert arattok majd, akármilyen korú és ízlésű hölgy legyen az ajándékozott 

2018. 01. 16. 14:26:59
A 2017-es évben kaptunk rengeteg parfümújdonságot, de az én a 2016-os esztendőt átütőbbnek éreztem az újdonságok tekintetében. Persze érkezett egy teljsen új Chanel a Gabrielle személyében és egy üdítően virágos Mon Guerlain, de az illatok világát fenekestül ferforgató újdonság sajnos sem dizájnban, sem illatban nem született. ( cáfolat jöhet hozzászólásban, hátha lemaradtam róla) Emaiatt is várjuk a 2018-as évet és ezért izgulunk nagyon, mert már az első negyedévben is várhatóak izgalmas kreációk.