Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Illatnapi áreső

Illatnapi áreső
Minden évben március 21-én ünnepeljük a Nemzetközi Illatnapot, melynek célja az illatok iránti szenvedély és a mögötte rejlő művészet ünneplése. Mondhatjuk, hogy az időpont tökéletes választás, hiszen az éledő természet mindent virágba borít és fantasztikus illatárral ajándékoz meg. Továbbá a tavaszi napéjegyenlőség időszaka is ez, innentől indul a csillagászati, azaz az abszolút tavasz. A természet éledéséhez, a tavasz kiteljesedéséhez elengedhetetlen összetevő az eső. Ezért ezt a tavaszt mi Illatnapi áresővel indítjuk! Változatos és kihagyhatatlan kedvezményekkel várjuk kedves vásárlóinkat 2 héten át, március 7 és 21 között!

Sokkal jobb, mint a Black Friday

Egyrészt azért jobb, mint a Black Friday, mert ez csak rólunk szól, csak az illatokról szól, másrészt pedig azért jobb, mert ez nem csupán egy nap az évben, hanem most 2 héten keresztül minden nap várunk akciós termékekkel. A weboldalon az Illatnap kategória alatt találhatod meg az aktuális akciókat, melyeket folyamatosan változtatunk majd az Illatnapi áreső ideje alatt. Ezért, ha a kedvenc parfümöd akciós lesz, akkor nem árt mihamarabb lecsapni rá, mert csak a készlet erejéig érvényes az akció, illetve könnyen lehet, hogy következő nap már egy másik akció veszi át majd a helyét.

 

Az akció részletei

Időtartam: 2023.03.07-03.21

Az akciós termékek listája az Illatnapi akció kategóriából elérhető a weboldalon, amely szinte naponta változik a készlet függvényében.

 

De mi az a Nemzetközi Illatnap?

A Fragrance Foundation (Illat Alapítvány) 1949-ben alakult meg New Yorkban azzal a céllal, hogy népszerűsítse az illatok megalkotásának művészetét és az illatok iránti szenvedélyt. Azóta már egy globális mozgalommá nőtte ki magát ez a misszió, a legközelebbi kirendeltségük például Bécsben található. Ennek a törekvésnek a megvalósítására hozták létre 2018-ban a Fragrance Day-t (Illatnap), ami egy tökéletes alkalom, hogy megünnepeljük mindazt, amit a parfümipar és az illatok iránti vonzalom adott nekünk. 

Ezért döntöttünk úgy, hogy idén is csatlakozunk a felhíváshoz, és az Illatnapi áreső keretein belül együtt éltetjük Veletek az általunk oly nagy becsben tartott illatokat. Mi hiszünk abban, hogy egy illatot megalkotni művészet, és hogy a parfüm fontos - ha nem a legfontosabb - kelléke a mindennapi öltözetünknek. Hatással van a hangulatunkra, a személyiségünkre és fordítva. Egy olyan varázslatos keverék egy illat, amivel ezer történetet el lehet mondani szavak nélkül. Ünnepeld velünk idén is az Illatnapot, például egy új parfümmel! ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: Akció Illatnap Jeles alkalmak
Az oldal tetejére