Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

A Gucci virágos illatai

A Gucci virágos illatai
A világ egyik legismertebb és legkeresettebb luxusmárkája, - amely az egyik, ha nem a legizgalmasabb márkatörténettel rendelkezik - a Gucci hosszú évek óta az elegancia és a minőség szinonimája a divat világában. A vállalat nemcsak ruháiról, hanem különféle kiegészítőiről, köztük kifinomult illatairól is ismert. Számtalan illatcsaládba tartozó parfümmel büszkélkedhet, azonban mindenekelőtt fontos kiemelni, hogy ez az egyik legtöbb virágos illatot készítő divatház.

A Gucci két különleges virágos illatsorozattal is előrukkolt, a Gucci Bloom és a Gucci Flora kollekciókkal. A Gucci Flora és Gucci Bloom illatok nemcsak különlegesek és egyediek, hanem magukban hordozzák a márka stílusát is. Mindkét illat könnyed és finom, a virágok összetétele pedig éppen megfelelően nőies és romantikus. Az illatok minden alkalomhoz megfelelőek és különlegessé teszik azokat. Ha szeretnéd kipróbálni ezeket az illatokat, biztos lehetsz benne, hogy magabiztos és nőies leszel, bármelyikre esik is a választás. Ebben a blogbejegyzésben ezeket az illatokat vesszük szemügyre, és megvizsgáljuk, hogy mi teszi őket olyan különlegessé.

 

A Gucci Bloom

A Gucci Bloom kollekció 2017-ben került bemutatásra és azóta is hatalmas sikert arat a nők körében. A kollekció parfümjei a nőiesség és a hajthatatlan hitelesség képviselői. Különlegességük abban rejlik, hogy vidám, élénk, elegáns, bájos, titokzatos és érzéki illatok  egyaránt megtalálhatók közöttük. A kollekció legkiemelkedőbb tagjai közé tartozik a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori, a Gucci Bloom Acqua di Fiori és a Gucci Bloom Nettare di Fiori.

1. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori EDP

A Gucci Bloom Ambrosia di Fiori egy érzéki, élénk, orientális-virágos női parfüm, amely a Gucci Bloom kollekció harmadik tagja. Olyan összetevők elegye, mint a lonc, a jázmin, a tubarózsa és a damaszkuszi rózsa, amelyek tökéletes összhangot alkotnak a ritka, bársonyos orris gyökérrel, így egy csábító és romantikus illatfelhőt hoznak létre. A bordóvörös üvegcsében rejlő illat modern és nőies, amely kifejezi a Bloom kollekció stílusát és dizájnját. Aki egy kifinomult és csábító illatra vágyik, annak a Gucci Bloom Ambrosia di Fiori biztosan kitűnő választás lesz.

2. Gucci Bloom Acqua di Fiori EDT

A Gucci Bloom Acqua di Fiori egy friss, aromás, virágos illatkompozíció nőknek, amely 2018-ban került piacra. Az illatot virágzó kertek és az ébredő természet csodái inspirálták. Jellegzetes összetevői közé tartozik a galbanum bársonyos és érzéki jegye, melyet a tubarózsa, a jázmin, a gyöngyvirág és a frézia édes és krémes akkordjai követnek. Az illat alapját a pézsma és a szantálfa elegáns és meleg tónusai adják, amelyek teljeskörűen kiegészítik a virágos fej- és szívjegyeket. Könnyebb és frissebb, mint az eredeti Gucci Bloom EDP, így tökéletes választás a tavaszi és nyári időszakra.

3. Gucci Bloom Nettare di Fiori EDP

A Gucci Bloom Nettare di Fiori egy nőies, virágos illatkompozíció, amelyet 2018-ban mutattak be. Az illatot a virágzó kertek és az éjszakai virágok ihlették, amelyek ötvözik az édes és érzéki jegyeket a könnyedebb és frissebb tónusokkal. Az illat fejjegyében az aromás és lágy akkordok keverednek, beleértve a gyömbér és a rózsa jegyeit, majd átvezetnek a szívjegyhez, amely a tubarózsa, a jázmin, a lonc és a Rangoon Creeper kúszónövény virágának érzéki illatát tartalmazza. Alapját pedig a pézsma, az illatcserje és a pacsuli jegyei alkotják, amelyek együttesen egy szenvedélyes és meleg illattal zárják a kompozíciót.

 

A Gucci Flora

A Gucci Flora illatcsalád első parfümjét 2009-ben mutatta be a vállalat és azóta az egyik legnépszerűbb virágos illat a piacon. Olyan parfümök teszik különlegessé ezt a kollekciót, mint a sugárzó és derűs Gucci Flora Gorgeous Jasmine, valamint a ragyogó és vidám Gucci Flora Gorgeous Gardenia.

1. Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDT

A Gucci Flora Gorgeous Gardenia egy friss, virágos-gyümölcsös illatkompozíció, amelyet 2012-ben mutattak be. Az illatot a gardénia virág elragadó akkordjai ihlették, melyekkel a mediterrán kertekben találkozhatunk. Kellemesen édes és könnyed illatot kölcsönöz viselőjének, amely friss és élénk jegyeinek köszönhető. Az illat fejjegyében a körte és a piros bogyós gyümölcsök akkordjai keverednek, amelyek együtt kellemes és friss érzetet nyújtanak. A szívjegyben a gardénia virág érzéki és édes illata dominál, amelyet a plumeria tesz még különlegesebbé. Alapját pedig a pacsuli melengető tónusai alkotják. Könnyed és friss illatfelhő, amelyet bármikor viselhetünk, de különösen illik az év melegebb időszakához. Tökéletes választás minden olyan nő számára, aki szereti az édes, virágos illatokat és egy olyan illatra vágyik, amely kellemesen frissítő érzést nyújt.

2. Gucci Flora Gorgeous Jasmine EDP

A Gucci Flora Gorgeous Jasmine egy nőies, virágos illatkompozíció, amelyet a jázmin érzéki illata inspirált. Friss, citrusos jegyekkel nyit, majd átkerül a hangsúly a jázmin, a magnólia és a damaszkuszi rózsa finom, lágy illatára. Végül olyan meleg és fűszeres jegyekkel zárul, mint a szantálfa és a benzoin, melyek érzékisége egyedi és kellemes érzést kölcsönöz viselőjének. Egy igazán ragyogó kompozíció, amely szabadságra és örömteli nyugalomra ösztönöz. Az illat tökéletes választás minden olyan nő számára, aki szereti a nőies és virágos illatokat.

 

Mi teszi különlegessé a Gucci virágos illatait?

A Gucci Flora és a Gucci Bloom kollekció különlegessége abban rejlik, hogy mindkettő a virágos összetevőkre helyezi a hangsúlyt az illatok megalkotása során. Olyan virágokat tartalmaznak, amelyek nőiességet és romantikát sugallnak. Finom és könnyed illatok, ami azt jelenti, hogy bármely alkalomhoz megfelelőek, legyen szó akár egy elegáns esti rendezvényről, vagy egy nyári piknikről a barátokkal.

Az illatok különlegessége továbbá az is, hogy mindkét kollekció egyedi, virágos üvegcsékbe került. Az üvegcsék önmagukban is igazi műalkotások és tökéletesen illenek az illatok stílusához.

 

 

Reméljük, hogy hasznos volt számotokra ez a cikk, és hogy a későbbiekben bátran voksoltok majd e luxusmárka két kivételes kollekciójának valamelyikére. Ha a tavaszi parfümpalettád bővítését tervezed, akkor mindenképp érdemes ezekre a virágos illatokra hagyatkoznod. ;) Nem mellesleg, ha szívesen megismerkednél a márka alakulásának történetével, akkor az alábbi linken részletesen olvashatsz róla: Gucci Márkatörténet

Az oldal tetejére