Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Éledő Természet

Március havi témánk az Éledő Természet. Friss, érdekes cikkeket osztunk meg a hónap témáival kapcsolatban a weboldalon, a blogban és közösségi média oldalainkon is rengeteg hasznos információt találhattok majd az adott témával kapcsolatban. Ezért feltétlenül érdemes követni minket akár Instagramon, Facebookon, vagy Titktokon. Nyereményjátékokkal is készülünk majd minden hónapban követőink számára.

Márciusban mi más lehetne a hónap témája, mint az Éledő Természet, hiszen a sikeres télűzés után eljött a virágok és természetesen a virágos illatok, a tavaszias parfümök ideje. Cseréld le a nehezebb, őszi-téli parfümtáradat könnyedebb, tavaszias, virágos-gyümölcsös illatokra! Tarts velünk és fedezd fel a parfümök csodálatos világát!

Romantikus Illatok

 

Blogposztjaink az Éledő Természet témájában

 

Bimbózó tartalmaink a közösségi médiában

Még több videó, kép, lapozós poszt és sok más újdonság vár rád a közösségi média oldalainkon! Az új megjelenésnek köszönhetően - ami még tökéletesebben simul a VIP Parfüm arculatába - még színesebb, változatosabb és izgalmasabb tartalmakkal szórakoztatunk benneteket Instagram, Facebook és Tiktok oldalunkon. Ráadásul minden hónap végén nyereményjátékkal is kedveskedünk követőinknek a hónap témájával kapcsolatban. Nincs más dolgotok, csak kedvelni az oldalainkat és mi ígérjük, hogy megéri majd szemmel kísérni bejegyzéseinket!

 

További kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Az oldal tetejére