Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Creed parfümök a királyi család nagy kedvencei

A Creed márka már 1760-ban feltűnt a piacon, és a védjegye alatt megszülető termékek szinte azonnal a parfümimádók kedvencévé váltak. Az alapító James Henry Creed volt, aki Londont választotta a cég központjává. Az elmúlt évszázadok során apáról fiúra szállt a parfümbirodalom, amit ma már a hetedik generáció tudhat a magáénak.

A Creed parfüm kínálat mögött tehát hosszú történet húzódik, de a termékek nem csak emiatt annyira kiemelkedők az illatok különleges kavalkádjában. A tulajdonosok gondos precizitással válogatják össze az összetevőket, amikor megalkotnak egy új parfümremeket, és még ennyi idő távlatában is az eredeti receptúrák alapján dolgoznak. Ennek ellenére azért mégis belecsempésznek egy két újítást a Creed parfümökbe, amitől igazán különlegesek lesznek. Ezek a remekművek még a legnevesebb parfümgyártók termékei közül is kitűnnek. Sokan úgy vélik, hogy akkor is az újdonság erejével hatnak rájuk, amikor sokadszorra viselik magukon azokat, és már egy új üvegcséből fújják magukra.

Ez mindig azt az érzetet kelti bennük, hogy varázslatos illatba burkolóznak. A titok nyitja a természetes összetevőkben rejlik. Úgy, ahogy nincs két egyforma rózsa, nincs két pontosan ugyanolyan illat se. A Creed parfümök a királyi család és más nemesi rangú személyek nagy kedvencei. A történelem során olyan személyek viselték magukon, mint például Viktória királynő, az osztrák Ferenc József császár és felesége, Sisi, Sir Winston Churchill és John F. Kennedy elnök. Állítólag Michelle Obama és Kate Middleton is ezt a parfümöt használja.

Tartalomhoz tartozó címkék: parfüm shop creed parfüm

Keresés