Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Bvlgari

A céget Sotirios Voulgaris ( Olaszosan: Sotirio Bulgari ) görög származású ezüstműves alapította 1884-ben Rómában. A Bvlgari név, mára egybeforrt a csodálatosan kivitelezett ékszerekkel, a gondosan kivitelezett elegáns ékszerórákkal és a kiváló érzékkel elkészített, gyönyörűséges parfümkompozíciókkal, a márka történet igazi Hollywood-i sikertörténet, még akkor is, ha Olaszországban játszódik.

Sortiro Bulgari Rómában a Via dei Condiotti (máig a cég központja) megnyitotta az első szalonját fiaival karöltve, amely hamar és gyorsan a luxust kedvelő közönség látómezejébe került. Bulgari 1884 óta üzemeltetett már üzletet, mint ezüst műves, de az áttörést a Via dei Condiottin nyitott szalon jelentette. A Bvlgari ékszereinek egyediségét a római és görög stílusjegyek ihlették, amelyet az olasz reneszánsz stílusjegyei és a XIX. századi ötvöstechnikái is színesítettek. Az egyediségnek és az innovatív hozzáállásnak köszönhetően, kirobbanó népszerűségre tettek szeret a Bvlgari ékszerek, a filmvilág és a felső tízezer köreiben.

Rendezés:
Az oldal tetejére