Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Légy Te is szuperhős szuper parfümökkel!

Elgondolkodtál már azon, vajon milyen illata lehet Aquamannek? Esetleg Mera hercegnőnek? Mert mi igen! A karakterükhöz leginkább passzoló parfümöket társítottuk a kedvenc DC szuperhős figuráinkhoz, lesd meg Te is, hogy milyen szuper párosítások születtek, és légy a kedvenc karaktered egyike!

Aquaman 

Aquaman félig ember félig Atlantiszi, aki vonakodik a vízi nemzedék királyává válni. Képes manipulálni az óceán árapályát, kommunikálni és irányítani más vízi élőlényeket. Szuperszonikus sebességgel úszik, valamint emberfeletti erővel rendelkezik. Ha szívesen bírnál Aquaman képességeivel, akkor kezdésnek a Bvlgari Aqva parfümöt ajánljuk neked. A víz energiája, esszenciája ihlette, a tenger mélyének vadsága és rejtélyessége rejtőzik a kagylóformájú üvegcse mélyén. Érzéki friss illata magabiztosságot és sármot kölcsönöz használójának.

 

Mera hercegnő

Néreusz király harcos leánya, Aquaman szerelme. Mera hidrokinetikus és telepatikus erővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy mozgassa, formálja a folyadékokat. Az Armani Acqua di Gioia illata egyszerre édes és frissítő, kihívó és megnyugtató, vakmerő és érzéki, akárcsak a hercegnő. 

Nuidis Vulko

Atlantisz tanácsadója, aki Arthur Curry, az az Aquaman mentora volt még fiatal korában, ő képezte ki a harcra, abban bízva, hogy egyszer majd egyesíti a két világot. Davidoff Cool Water a bátor, és igazságos férfiak illata! Már az első lélegzetre szíven ütnek benne a hűsítő vizes és zöld jegyek, amelyet tökéletesen egészít ki az üde menta és levendula, majd a koriandermag különleges aromája teszi igazán karakteressé. 

Marius Orm 

Aquaman atlantiszi féltestvére és ellenfele is egyben, valamint Atlantisz uralkodója, aki arra törekszik, hogy egyesítse a hét vízalatti királyságot. Háborút szeretne indítani a felszíniek ellen mivel az emberiség nagy mennyiségben megszennyezte a tengereket. Veszélyes, vakmerő, és vonzó, akár csak a Bvlgari Aqua Marine, amit a tenger vad mélysége ihletett. 

Atlanna királynő

Atlantisz királynője, Aquaman és Orm édesanyja. Egy mindenre elszánt, hihetetlenül gyönyörű, bátor harcos. Biztosak vagyunk benne, hogy csakis Thierry Mugler Angel Aqua Chic varázslatos illatát használná,  amely frissesség és az áttetsző tisztaság nyomait hordozza magában, akárcsak Atlanna.

Hozzád melyik karakter illata passzol?
 

Keresés