Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Színezd ki a parfümös képeinket és nyerj hetente egy luxus szappant!

Mivel most sokan arra kényszerültünk, hogy otthon töltsük el az időnket, és nem folytathatjuk a napi megszokott rutinunkat, sok mindent újra kell szerveznünk az életünkben. Vannak, akiknek ezáltal sokkal több szabadidejük lett, és vannak olyanok is, akiknek jóval több tennivalójuk akadt.

Képtalálatok a következőre: szinezés

Szeretnénk segíteni azoknak, akik egy kis kikapcsolódásra vágynának a négy fal között, és készítenének valami kreatívat. Ezért arra gondoltunk, hogy feltöltünk minden nap a Facebook oldalunkra egy letölthető parfümös vagy szappanos felnőtt színezőt, amit az otthonotokban biztonságban eltudtok készíteni, hogy kicsit kitudjatok kapcsolódni. Ráadásul azt találtuk ki, hogy akik az eredeti kép alá Facebookon kommentben feltöltik a saját kiszínezett művűket, azok közül hetente kiválasztunk egyet, és a nyertest megajándékozzuk egy Zador luxusszappannal.

Továbbá szeretnénk még egy -15%-os kuponkódot is felajánlani Nektek, amivel kedvezményesebben tudtok nálunk Zador luxusszappant vásárolni :-) Kuponkód: zadorvip

 

Miért éppen Zador szappan? Egy hazai vállalt története

Mert története mindennek van. Még egy szappannak is. És a jó történeteket illik meghallgatni. Története van a termálvíznek, ami minden cseppjében évezredek meséjét hordozza. Ki tudja, hány gyógyító történet fűződik a mélyből feltörő Hévizi termálvízhez. Története van az olajoknak, amit a világ minden tájáról gyűjtünk és keverünk bele szappanjainkba azért, hogy a testünk a lelkünk valódi temploma legyen.

Története van az illatoknak és varázslatos históriája azoknak a gyógynövényeknek, melyeket már a régi idők füvesasszonyai is nagy becsben tartottak. Története van minden kéznek, mely egy apró, Balaton-felvidéki falu szívében a szappanokat csomagolja. És ha egy történet megérint, eggyé válsz vele. Átéled, megéled, felfogod és érzed, hogy minden, amit megtudtál róla, azzal csak több leszel. Vedd a kezedbe és szippantsd be a ZADOR szappanok végtelen történetét.

Európa szívében található a zöldellő lankáival tarkított Balaton-felvidék és a középkor viharait megélt Zádor vára. A vár tövében bújik meg Pécsely települése, ahol családi manufaktúránk a hagyományok és a legmodernebb gyártási eljárások ötvözésével új irányt képvisel a természetes és kézzel készített szappanok világában.

A kizárólag természetes eredetű összetevőt tartalmazó szappancsalád különleges erejét a világhírű Hévízi termálvíznek köszönheti, melynek minden cseppjét kincsként kezeljük. Hévíz, Európa legnagyobb gyógyító erejű meleg vizes tava, rendkívül magas ásványi anyag tartalommal járul hozzá az egészséges és tiszta bőr ápolásához, harmonizáláshoz.

A szappanokban található nátrium -hidrogén -karbonát, vas, jód, kálcium, magnézium és megannyi csoda 1000 méter mélységből tör fel és érkezik meg egyedi eljárással készülő, luxus minőségű szappankollekciónkba. Szappanjaink nemcsak belülről, hanem kívülről is hatnak az érzékekre: mind a csomagolás, mind az illatok kiválasztása esetén kényeztető élményben lehet része a ZADOR kollekcióját választóknak.

A ZADOR ugyanis több mint szappan: élet, stílus és filozófia. Olyan értékek megteremtésére törekedtünk, melyek a bőrön keresztül hatnak a lelkünkre. Mert ahogy kívül, úgy belül: a természettel egységben, a legmodernebb technológiákkal alkottuk meg a stílusos szappanok új világát.

 

Íme az első kettő kép, amit letudtok tölteni, és kiszínezni 

 

 

 

 

Keresés