Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.

Legendás férfi parfümök, ha igazi férfiak lennének, az AI szerint

Legendás férfi parfümök, ha igazi férfiak lennének, az AI szerint
Egy nagyon izgalmas témával készültünk nektek. Megkérdeztük a Midjourney AI-t, azaz egy mesterséges intelligenciát, hogy hogyan néznének ki a leghíresebb, legendás férfi parfümök, ha valóban valódi, hús-vér férfiak lennének. Szerintünk az eredmények magukért beszélnek, sokszor csak kapdostuk a fejünket, hogy nem egy valós embert (parfümöt) látunk a képeken. Nektek mi a véleményetek?

Nem is húzzuk tovább az időt, íme a legendás parfümök - ha férfiak lennének - az AI szerint. Ha pedig azt szeretnétek tudni, hogy hogyan festenének igazi nőként a kedvenc női parfümjeitek, akkor az Ikonikus női parfümök, ha valódi nők lennének, az AI szerint blogposztunk való nektek. ;)

 

Creed - Aventus

A niche parfümjeiről híres Creed ház az egyetlen parfümös ház, amely még mindig családi kézben összpontosul. Leghíresebb és legtöbbet eladott parfümjük pedig nem más, mint a méltán híres Aventus, amely például David Beckham illata is. A nyers, férfias erő - ami az illatból árad - és az üveget átfutó egyedi Creed motívumok a mesterséges intelligenciát is megihlették ennek a portrénak a megalkotásakor. Az alábbi linkre kattintva részletesebben is megismerheted ezt az igen népszerű, hírességek által is kedvelt illatot.

 

Creed Aventus parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Giorgio Armani - Acqua di Gió

Gyakran mondják, hogy Armanitól az Acqua di Gió a szenvedélyességükről is híres olasz férfiak illata. Egy szippantás ebből a parfümből és szinte azonnal a tengerparton érezhetjük magunkat. A zöld mandarin, vetiver, zsálya és pacsuli ötvözete pedig azonnal az ujja köré csavar. Ugyanúgy, ahogy ez a tekintet sem enged minket az AI alkotásáról, és erőteljes kompozícióban sugallja, hogy ez valóban a fiatalság vize. Ha szívesen olvasnál még erről a frissítő, férfias alkotásról, akkor kattints az alábbi linkre.

Armani Acqua di Gió parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Yves Saint Laurent - Kouros

A Kouros egy görög kifejezés azokra a szobrokra, amelyek izmos, meztelen férfi testet ábrázolnak. Ennek megfelelően maga az illat is a sportos, céltudatos, karakán férfiak illata. Ugyan a mesterséges intelligencia az Yves Saint Laurent nevével fémjelzett divatházhoz méltó öltönyben ábrázolja hősünket, de véleményünk szerint valóban egy ókori görög szobor tökéletes alapanyagát látjuk magunk előtt. Az alábbi linkre kattintva további információkat szerezhetsz erről a szexi és magabiztos illatról.

YSL Kouros parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Diesel - Plus Plus Masculine

Talán meglepő lesz, - vagy sokatoknak egyértelmű - de a Diesel Plus Plus Masculine olyannyira népszerű illat, hogy a mi webáruházunkban is az egyik legtöbbet vásárolt termék. Mi egyáltalán nem csodálkozunk rajta, hiszen végtelenül férfias, orientális-fás elegyről van szó, többek között narancs, nyírfa, koriander, szantálfa, szegfűszeg, vetiver és tölgymoha felhasználásával. Meleg fűszeres illat, aminek a narancs ad igazán üdítő frissességet. Ha szívesen megismernéd jobban a Diesel e férfias, felkapott elegyét, akkor kattints az alábbi linkre.

Diesel Plus Plus parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Dior - Sauvage

Tömény, fényűző Dior elegancia, de ebben a magabiztos szempárban határozottan ott rejlik valami vad és ösztönös, amely a Dior Sauvage illatának is sajátja. Az illat indulása óta hangos a kétesértékű kampányaitól, ez mégsem vált a kárára, hiszen az egyik legnépszerűbb illat napjainkban az urak (és hölgyek) körében. Szerintünk elképesztően izgalmas, hogy mindezektől elrugaszkodva tudott egy teljesen egyedi arcot varázsolni a Sauvage számára a mesterséges intelligencia. Az alábbi linkre kattintva pedig megismerheted, hogy mely összetevőknek köszönhetően érte el a Dior ezt a vonzó kompozíciót.

Dior Sauvage parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Versace - Eros

Mi is valahogy így képzeltük el a Szerelem Istenét! heart Cupido göndör, szőke fürtjei, a Kaszpi-tenger ragyogó kékje és a nem kevésbé csábító idomok. A mesterséges intelligencia ügyesen ötvözött mindent, amit a szerelem istenéről tud Versace logójával és a Versace Eros üvegezésének látványvilágával. Nekünk határozottan ez lett az egyik kedvenc portrénk a legendás férfi parfümök témájában. Ha részletesebben is olvasnál erről az isteni alkotásról, akkor kattints az alábbi linkre.

Versace Eros parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Brut - Original

Nem tudtuk kihagyni a lehetőséget, hogy a legendás Brut Originalról is készíttessünk egy képet a mesterséges intelligenciával. Ezt az ikont még apáink, nagyapáink, dédapáink viselték/viselik, hiszen páfrányos illata 1964 óta dobogtatja hevesebben a nők szívét. Pár évtizede szinte minden háztartásban megtalálható volt, - legalábbis arcszesz formájában - így a milleniál generáció tagjaként határozottan állíthatom, hogy felejthetetlen emlékidéző. Az eredményről egy szó jutott eszünkbe: tökéletes. Az alábbi linkre kattintva pedig még könnyebben felidézheted ezeket az emlékeket a parfüm üvegcséje és leírása által.

Brut Original parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Paco Rabanne - 1 Million

Nem igazán tudtuk, hogy mire számítsunk, amikor megadtuk a feladatot a mesterséges intelligenciának, hogy készítse el Paco Rabanne 1 million parfümjét férfiként, hiszen egy olyan parfümmel kellett dolgoznia, ami konkrétan úgy néz ki, mint egy aranytömb. Ennek ellenére a végeredmény mindenképpen karcosabb lett, mint azt sejteni mertük. Inkább gondolnánk egy kifutói megjelenésnek, mint mindennapi viseletnek ezt az aranypáncélt. Ha esetleg még nem ismered ezt a rendkívül népszerű illatot, akkor kattints az alábbi linkre.

Paco Rabanne 1 million parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Davidoff - Cool Water

Napbarnított bőr, ragyogóan kék szemek, zord vonások, kusza fürtök. Így képzelte el a Midjourney AI Davidoff Cool Water férfi parfümjét. Ez a remek aromás-fűszeres parfüm 2021-ben jelent meg citrom, rózsabors, vetiver és szantálfa hozzáadásával. Azóta pedig teljes erőbedobással hoz hűsítő pillanatokat a forró napokba és - a kép csak megerősíteni tudja - a lángoló női szívekbe is. Az alábbi linkre kattintva közelebbről is megismerheted ezt a tavaszi-nyári hónapokban hódító elegyet.

Davidoff Cool Water parfüm, ha férfi lenne
 

 

Police - To Be

A Police To Be esetében a mesterséges intelligencia erősen koncentrált arra, hogy megjelenítse magát a rendőr létet a képen. Bár mondhatnánk azt is, hogy nem volt nehéz dolga, hiszen csak "fel kellett öltöztetnie" a koponya alakú parfümüveget. Ebből a fás-fűszeres illatból elképzelt férfire tekintve szinte az az érzésünk, hogy a rendőri igazolványát látjuk, mivel tekintete szinte súlyos a felelősségtudattól és bátorságtól. Ha szívesen olvasnál még erről a nem mindennapi illatról, akkor kattints az alábbi linkre.

Police To Be parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Hugo Boss - Boss Bottled

Végül, de nem utolsósorban, a legendás Boss Bottled parfümöt szerettük volna igazi férfiként látni. Persze, tudjuk, hogy ez csak egy kitalált kép, de elsőre az jutott az eszünkbe, hogy igazán lehetne a mi főnökünk is a kép szereplője. cheeky Magabiztos, jól öltözött és elképesztően vonzó. Mi semmiképp sem mernénk késni valamelyik feladattal a munkában, és azt hiszem, hogy a home office-t is elfelejtenénk örökre! A Boss Bottled egy tekintélyt parancsoló, fás-fűszeres, modern illat olyan alkotóelemekből, mint például az alma, bors, bergamott, fahéj vagy mogyoró. Ismerd meg még jobban az alábbi linkre kattintva ezt a határozott illatot és szerezz magadnak maximális tekintélyt.

Hugo Boss Boss Bottled parfüm, ha igazi férfi lenne
 

 

Nektek melyik megoldása tetszett a legjobban a mesterséges intelligenciának? Tudni szeretnéd, hogy a Te kedvenc parfümöd hogy nézne ki valódi férfiként? Bátran írjátok meg nekünk! ;)

Tartalomhoz tartozó címkék: AI szerint Érdekességek
Az oldal tetejére