Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

A nagy nap illata - lenyűgöző esküvői parfümök

Köztudott, hogy egy esküvő elképesztően sok odafigyelést és óriási szervezést igényel, hogy a nagy nap kirakósának minden darabkája tökéletesen illeszkedjen. A virágok, a zene, a ruhák, annyi momentumból és annyi apróságból áll össze a kép, hogy hirtelen fel sem tudnám sorolni. Ahhoz, hogy minden passzoljon, művésznek kell lenni, de még az sem elég hozzá, hiszen az átlagon felüli szervező és koordinálóképesség is elengedhetetlen. 

A sok tennivaló mellett sokszor egy egy apróság kimarad, vagy épp az utolsó pillanatra halasztódik és a kapkodás eredménye az, hogy olyan a nap fényét emelő és a jó közérzetet javító parányi finomságokra már nem jut az embernek kapacitása. A parfüm tipikusan ezek közé az apróságok közé tartozik. Nyáron megszámlálhatatlanszor hívtok minket ( 90%-ban csütörtökön :) ), hogy hétvégén esküvőnk lesz ajánlotok az alkalomhoz illő parfümöt? Ezúttal megelőzzük a telefonhívásokat és összeállítottunk egy szubjektív listát azokból az illatokból, amelyek a nagy napra tökéletesek lehetnek!

                        Someting old - Valami régi                                                 Something new - Valami új

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                         

 

 

 

 

 

Keresés