Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához.
Menü

Milyen illat passzol anyukádhoz? Teszteld le!

Közeleg az Anyák napja, s mi ez alkalomból kifejezhetjük örök hálánkat édesanyánk felé. Köszönetképpen a sok gondoskodásért, törődésért és az átvirrasztott éjszakákért összeállításunkban az édesanyákhoz leginkább illő és legfinomabb illatokat válogattuk ki. Meríts ötletet cikkünkből, és válaszd ki az anyukádhoz leginkább passzoló illatot!

 

 

Az otthoni béke megteremtője

 

Ezeket az illatokat azoknak az édesanyáknak ajánljuk, akik számára mindig a család az első. Kedves, figyelmes, harmóniára törekvő, általa válik a ház igazi otthonná. Remekül helyt áll az élet minden területén: háztartást vezet, főz, férjét és gyermekeit szeretettel halmozza el. Figyelmessége és jóindulata páratlan, és számára a legfontosabb, hogy a családi élet zökkenőmentes és boldog pillanatokban gazdag legyen.

 

Vidám illat a bájos édesanyáknak

 

Burberry My Burberry EDP 50 ml Hölgyeknek

Aranyló illatfelhő az otthon melegét biztosító anyukáknak 

 

 

Az ambiciózus és céltudatos családfenntartó

 

Nem kis terhet vállal magára az az édesanya, aki az egzisztencia megteremtése mellett a család összetartásán is fáradozik. A karrierjében remekül teljesítő, sikert sikerre halmozó, maximalista hölgyek számára válogattunk ki olyan illatokat, amelyek segítségével ezt az energikus, aktív életmódot még hatékonyabban tudják majd folytatni.

 

Tom Ford Black Orchid EDP 30 ml Hölgyeknek

Egyedi, nem mindennapi illat a szenvedélyes nőknek

 

Carolina Herrera 212 VIP Rosé EDP 80 ml Hölgyeknek

Magas színvonalú, elegáns illat a sikeres hölgyeknek

 

 

A gyermekien vidám, fiatalos energiabomba

 

Mindig azon töri a fejét, hogy miként tudna vidámságot és nevetést csempészni a mindennapokba. Otthona pozitív rezgésekkel telített, hiszen egy rendkívül mosolygós, elbűvölő és bájos édesanya Ő, aki bearanyozza az élet nehezebb pillanatait is. Barátságos, követi a trendeket és halad a korral, biztosítva ezzel a fiatalos, kellemes családi légkört.

 

Giorgio Armani Acqua di gioia Jasmine Edition EDP 100ML Hölgyeknek

A játékos nők természet ihlette illata

 

Shiseido Ever Bloom EDP 90ML Tester Hölgyeknek

Virágos illatcsokor a romantikus lelkeknek

 

 

A kifinomult eleganciát kedvelő

 

Életében fontos szerepet játszik a divat és a stílusos elegancia, szereti nőiességét kihangsúlyozni. Törekszik arra, hogy kívül és belül is egyaránt harmóniában álljon önmagával és megjelenése mindig kifogástalan legyen. Kiforrott ízlésű, finom hölgy, aki szereti a klasszikus trendeket, de örömmel fogadja az újdonságokat is.

 

Chanel Chance EDT 50 ml Hölgyeknek 

Ciprus, virágos illat a frissességet kedvelő hölgyeknek

 

Christian Dior Miss Dior EDP 50 ml Hölgyeknek

Ciprus-gyümölcsös tónusok az édes illatok kedvelőinek

 

 

A hagyományőrző

 

A hagyományokat tiszteletben tartó édesanya boldogan adja át tudását és tapasztalatait családjának. Bízik a jól bevált, ősi módszerekben, melyekkel remek példát mutat. Szereti a megszokott dolgokat, ezért főként a klasszikus, időtálló parfümök válnak majd kedvenceivé.

 

Giorgio Armani Acqua di gioia EDP 100ML Hölgyeknek

Klasszikus frissesség az üdeséget kedvelőknek

 

Calvin Klein Euphoria EDP 100ML Hölgyeknek

Éteri illatpermet, az időtálló esszenciákat kedvelőknek

 

 

 

Melyik leírás illik a Te anyukádra leginkább? :-)

 

Keresés